Olavije Usivire

Oglasio se muzičar sa kojim je finska premijerka plesala

  • Извор: Агенције
  • 21.08.2022. 10:24

Premijerka Finske Sana Marin je izašla u provod, što je u javnosti žestoko osuđeno. Sada se oglasio i njen prijatelj muzičar Olavije Usivire, pa stao na njenu stranu.

Na jednom od snimaka nastalih tokom noći kada je održana žurka, premijerka pleše upravo sa Olavijeom Usivireom, a mnogi su na snimku vidjeli "više bliskosti nego što bi trebalo".

Neki tvrde da je muzičar u jednom trenutku Sanu Marin poljubio u vrat što je javnosti zasmetalo jer je premijerka udata, pa je Olavije riješio da otkloni svaku nedoumicu o njihovom odnosu.

"U javnosti se puno nagađalo o prirodi odnosa između mene i premijerke Sane Marin. Ruku na srce, mogu reći samo kako jeste - prijatelji smo i ništa se neprimjereno nije dogodilo", rekao je on i dodao da ništa drugo po pitanju sporne situacije neće javno komentarisati. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм