Bruka u Nju Džersiju

Policajac na dužnosti se predozirao heroinom

  • 15.07.2019. 15:59

Metju D. Ilri (29), policajac iz Nju Džersija koji se predozirao heroinom u aprilu za vrijeme dužnosti, ostao je bez posla, saopštile su tamošnje vlasti.

Njega su tada pronašli u stanju pod dejstvima teškog opijata za volanom svog automobila i protiv njega je momentalno pokrenut postupak.

Ilri je položio zakletvu kao policajac u policijskoj upravi Frenklin u avgustu 2016. godine, istakao je poručnik portparol policijske stanice Filip Rizo. Kasnije je dobio službu u patrolnoj policiji.

Nakon što su preko radio signala primjetili da se čudno ponaša i nije uspio da adekvatno odgovori na pitanje nadređenih, jedan od policajaca ga je potražio na lokaciji gdje se u tom trenutku nalazio. Pronašao ga je u bunilu u automobilu koji je bio parkiran na lokalnom putu.

Policijski oficir, koji je takođe i medicinski tehničar, utvrdio je da Ilri predoziran heroinom i dao mu je dvije doze Naloksona, lijeka koji se obično daje pacijentima u takvim slučajeviima.

Ilri je u petak priznao krivicu za posjedovanje heroina i vožnju u opijenom stanju.

Kao dio sporazuma o priznanju krivice, Ilri je dobio otkaz, a oduzeta mu je i vozačka dozvola na sedam mjeseci.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина