Апти Алаудинов

Прије него што многи мисле: Командант Ахмата оцијенио када би требала завршити специјална операција

  • Извор: Агенције
  • 21.02.2024. 11:18

Рат у Украјини могао би да се заврши већ у септембру, наводи командант одреда специјалних снага Ахмат и замјеник команданта 2. армијског корпуса Оружаних снага Русије Апти Алаудинов.

Интензитет гранатирања положаја руских бораца од стране припадника Оружаних снага Украјине према његовим ријечима већ је смањен за више од 50 одсто.

- Постоји осјећај да им недостаје муниције. Вјерујем да ће се специјална војна операција завршити најкасније у септембру... До избора у Америци, помоћ Украјини ће пресушити. Свакако би требало да се смањи - нагласио је Алаудинов новинарима.

Пала једина украјинска тврђава на лијевој обали Дњепра: Руси освојили и Кринки

Пала једина украјинска тврђава на лијевој обали Дњепра: Руси освојили и Кринки

Командант Ахмата је примијетио да је у протекле двије године украјинска војска претрпјела велике губитке у снази и опреми.

- На крају ће се испоставити да украјинске формације више неће моћи да се одупру руским трупама - закључио је Алаудинов.

Шеф Чеченске Републике Рамзан Кадиров, подсјетимо, рекао је у понедјељак да Русија након заузимање Авдејевке још већим корацима иде ка Кијеву.

Руска војска заузела фабрику кокса у Авдејевки

Руска војска заузела фабрику кокса у Авдејевки

- Авдејевка је још један корак ка побједи. Мислим да ћемо наставити да идемо напријед великим корацима до Кијева - рекао је Кадиров новинарима.

(Фото: Телеграм/Рамзан Кадиров)

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм