Предсједник Русије

Путин: Карлсон је "опасан човјек"

  • Извор: Спутник Србија
  • 14.02.2024. 21:47

Предсједник Русије Владимир Путин прокоментарисао је реакције на интервју који је дао америчком новинару Такеру Карлсону, рекавши да је "добро што на Западу прате и слушају шта говори".

По ријечима Путина, Карлсон је "опасан човјек" јер је током интервјуа изабрао тактику стрпљивог слушаоца. Такође је признао да није у потпуности уживао у интервјуу са Карлсоном јер му је новинар ускратио могућност да даје оштре одговоре на горућа питања.

Путин сматра да чак постоји могућност да Карлсон буде ухапшен у Сједињеним Америчким Државама и подсјетио је на примјер Џулијана Асанжа. Уколико се то догоди, САД ће читавом свијету показати своје право лице "либерално-демократске" диктатуре, поручио је руски предсједник.

Песков шокирао: Трајаће дуже од планираног

Песков шокирао: Трајаће дуже од планираног

По ријечима руског лидера, са Западом се данас не може водити директни дијалог и руска страна је захвална Карлсону за посредовање.

Путин је истакао да Русија покушава да прекине рат и у првој фази је жељела то да уради помоћу мирних средстава. Тако је истакао, једино због чега би могло да се жали је то што Русија није раније почела активна дејства у Украјини.

Пратите нас и путем Вибера