Tenesi

Snimak izvlačenja automobila sa dna jezera: U njemu dva leša za kojima se tragalo 20 godina

  • Извор: Телеграф
  • 13.12.2021. 16:17

Jutjuber ronilac otkrio je olupinu automobila na dnu jezera u Tenesiju i u njemu dva leša za koja se vjeruje da pripadaju tinejdžerima, za kojima se tragalo više od 20 godina.

Džeremi Sajds (42) sa Jutjub kanala "Exploring the Nub" otkrio je krajem novembra sa svojim timom crnog Pontijaka u kom su bila dva leša koja još uvijek nisu identifikovana.

Vjeruje se da su u pitanju dva tinejdžera Džeremi Bečtel (17) i Erin Foster (18), koji su nestali 2000. godine i od tada im se gubi svaki trag.

Boja i model pronađenog automobila poklapa se sa onim u kom su Erin i Džeremi posljednji put viđeni, saopštio je lokalni šerif.

Jutjuber je koristeći sonar za skeniranje pronašao automobil, a zatim su angažovani ronioci koji su izvukli automobil iz jezera. Automobil i posmrtne ostatke preuzela je forenzika.

Forenzički tim je do srijede prikupljao dokaze iz Pontijaka starog 24 godine. Ljudski ostaci poslati su u međuvremenu na DNK analizu, a pokušaće i da ih identifikuju pomoću otisaka zuba, prenosi Daily Mail.


Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм