"Земља чуда - Америка"

Шокантна сцена: Прескочио клупицу па ударио судију!

  • 04.01.2024. 08:41

Мушкарац је прескочио клупу и напао судију након изрицања пресуде у суду у Лас Вегасу.

Диобра Реден (30) напао је судију Мери Кеј Холтус у окружном суду Кларк у Лас Вегасу након што је осуђен за покушај наношења тешке тјелесне повреде. Реденов адвокат је претходно замолио судију да осуди његовог клијента на условну казну, међутим, Холтус је имала нешто другачије на уму за вишеструког повратника.

Од политичара до умјетника: Објављен дио

Од политичара до умјетника: Објављен дио "списка Џефрија Епстајна"

- Мислим да је вријеме да проба нешто друго јер ја једноставно не могу другачије са овом историјом - рекла је Холтус.

Реден је тада изненада прескочио клупу и почео да туче судију.

- Ј*бена к*чко - чује се како виче.

Америчка застава и застава Неваде су оборене током метежа. На снимку се види неколико других људи како се боре са Реденом.

- Шта је дођавола са тобом човјече - чује се неко како виче у позадини.

Холтус је задобила лакшу повреду главе, али је добро. Током борбе са помахниталим мушкарцем повријеђен је и један судски полицајац.

- Хвала Богу да је судија у реду. Хвала Богу на херојским напорима оних који су јој притекли у помоћ. Ситуација би без њих била много гора јер се оптужени понашао изузетно насилно - рекао је окружни тужилац Кларк Стив Волфсон.

Њемачка пада: Једна земља

Њемачка пада: Једна земља "прескаче" економску силу

Реден је оптужен да је 23. априла запријетио једном мушкарцу да ће му разбити кољена. Признао је кривицу по оптужбама, међутим, Холтус је издала налог за његово хапшење у децембру након што се није појавио пред судом.

Реден се раније појавио пред судом са оптужбом за злонамјерно уништавање имовине. Такође је провео годину дана у затвору.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм