Детаљи убиства у Њемачкој

Српски дјечак (15) задавио дјевојку, па урадио исто што и његов отац након злочина

  • Извор: Телеграф
  • 03.01.2024. 08:04

Дјевојчица (15) је умрла након што ју је наводно задавио српски дјечак, такође 15-годишњак, у једној шуми код Улма. Више њемачких медија пише да је осумњичени син мушкарца који је прошле године на ускршњи понедјељак убио дјевојчицу.

Српски дјечак је осумњичен да је задавио своју дјевојку. Спасиоци су успјели да је стабилизују по доласку на лице мјеста, али је она умрла у болници 1. јануара.

Осумњичени сам позвао полицију

Осумњичени је сада у притвору. Медији пишу да је сам позвао полицију увече 29. децембра и привукао пажњу на свој злочин. Сада се против њега води истрага за убиство из нехата.

Након изласка завршила код њега у стану: Када је ушла у купатило вриснула и побјегла

Након изласка завршила код њега у стану: Када је ушла у купатило вриснула и побјегла

Званичници су ухапсили осумњиченог у близини мјеста злочина убрзо након што су позване хитне службе. Није се опирао.

Српски дјечак још увијек није дао никакве детаље у вези са злочином, нити зашто је желио да задави своју дјевојку.

Позадина злочина, како објашњава јавни тужилац из Улма на питање, остаје отворена.

Њемачки медији пишу да је осумњичени син мушкарца који је убио своју пасторку ножем у школском центру у Виблингену на ускршњи понедјељак 2023. године.

Војни објекти и нацистички музеји: Како Руси бирају мете?

Војни објекти и нацистички музеји: Како Руси бирају мете?

Прије само неколико недјеља, регионални суд у Улму одлучио је да ли мушкарац треба да буде трајно смјештен у затворену психијатријску болницу. Како се наводи да отац троје дјеце болује од акутне шизофреније, проглашен је неурачунљивим.

Нико не жели званично да потврди да је дјечак, који је задавио дјевојку у шуми прошле сриједе, заправо његов син.

Међутим, опсежна истраживања уредничког тима њемачког медија, као и анонимни контакти са породичним познаницима, потврђују да њих двојица заправо имају блиску породичну везу. Неколико медијских извјештаја такође потврђује везу између ова два случаја.

Србин (41) је убио своју седмогодишњу пасторку док су играли "Индијанце". Човјек је мјесецима био заокупљен збуњујућим теоријама и религијама, што је постало јасно током судског поступка.

Спрема ли се тотални рат: Војска у приправности, Хезболах најавио освету

Спрема ли се тотални рат: Војска у приправности, Хезболах најавио освету

Из увјерења да мора да жртвује своју "омиљену кћерку" Богу да би потом добио награду, убио ју је, како је сам објаснио на суду. Он је такође сам позвао хитну помоћ и телефоном признао злочин, као што је сада учинио 15-годишњак.

За сада није познато да ли се су дечак и жртва нашли у шуми или су заједно отишли тамо.

Уколико осумњичени буде осуђен, по кривичном закону за малољетнике може да се суочи са максимално десет година затвора. Истрага такође има за циљ да провјери да ли је оптужени био под дејством алкохола и/или опојних дрога.

Белгород поново на мети, руски авиони

Белгород поново на мети, руски авиони "тукли" са висине од око 25 метара

Ако дође до суђења, оно ће се вјероватно одвијати иза затворених врата јер осумњичени има само 15 година. Дакле, питање зашто је српски дјечак угушио своју дјевојку може остати без одговора у јавности.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера