Turska

Stravičan incident: Bivšoj ženi razbio čašu o glavu pred bebom, pa počeo da je bode

  • 29.06.2021. 16:00

I. C., majka troje djece, teško je povrijeđena kada ju bivši suprug T. C. fizički napao u kafiću tokom susreta. Stravičan incident dogodio se u ponedjeljak, 28. juna, oko 18 časova u gradu Soma u Turskoj.

I. C. je sa bebom došla u kafić gde se sastala sa T. C. sa kojim se razišla prije tri mjeseca. Na snimku sigurnosnih kamera se vidi kako sjede za istim stolom i pričaju, a u sljedećem trenutku T. C. ustaje, prilazi njenoj strani stola, grabi čašu i razbija joj o glavu dok su kolica sa bebom tik do nje. Potom grabi nož i kreće da je ubada u stomak.

Dvije žene, koje su sjedele za susjednim stolom skočile su I. C. u pomoć, i same izvukle deblji kraj. T. C. je odgovorio silom, a ženu u žutoj majici je nekoliko puta krvnički udario, a potom bacio na sto.

Treća žena je skočila i zgrabila kolica u kojima je bila četvoromjesečna beba i sklonila je dijete u stranu, kako i ono ne bi bilo povrijeđeno.

Nakon krvničnog napada, T. C. je pokušao da pobjegne iz kafića, ali su ga menadžer i konobari zadržali do dolaska policije.

Kako mediji prenose I. C. je hitno prevezena u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju. Nije poznato u kakvom su stanju dvije hrabre žene koje su skočile da odbrane mladu majku.

Murat Ince, menadžer kafića, koji je zadržao nasilnika do dolaska policije, kaže da je scena bila stravična.

- Sva sreća da je nož bio tup. Ne mogu ni da zamislim šta bi bilo... - rekao je menadžer.

On kaže da se sve odigralo u 15 sekundi.

Ja sam bio kod ulaza i pozdravljao goste. Oni su sjedeli nekih sat vremena u kafiću prije nego što su počeli da se raspravljaju. On je onda ustao, zgrabio čašu i razbio joj o glavu. Tada je zgrabio nož sa stola i počeo da je bode... - priča Murat.

On kaže da je T. C. uhvatio dok je pokušavao da pobjegne iz kafića.

- Ljudi iz okolnih lokala su htjeli da ga linčuju. Jedva smo smirili situaciju - priča Murat i dodaje da za 15 godina koliko je u poslu, ovako nešto nije doživio.

- Osuđujem svako nasilje nad ženama. Od 20 zaposlenih u ovom lokalu 15 je žena. Ovo je strašno, nikad ovako nešto nisam doživio - rekao je Murat.

(Telegraf.rs)


Тагови:
  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.