Бивши предсједник

Трамп би могао да буде номинован за 48 сати

  • 24.01.2024. 18:21

Републикански политички консултант, савјетник за комуникације и анкетар Френк Лунц изјавио је данас да не би био изненађен да види како Ники Хејли испада из трке у наредна 48-72 сата.

Он је навео да је Њу Хемпшир "био њен најбољи погодак".

"Подршка Доналду Трампу је толико тврдокорна, тако страствена, толико вођена њиме, да гласачи не траже никога другог. Нема грешке, Ники Хејли је бољи кандидат против Џоа Бајдена. Али прво мора да прође преко Доналда Трампа, а то уопште не изгледа вјероватно", оцијенио је Лунц за BBC.

Како је навео, за разлику од Трампа, Хејли привлачи независне, умјерене бираче који су гласали за актуелног предсједника Џозефа Бајдена 2020. година, али желе промјену. 

За мјесец дана изаћи ће гласачи у њеној матичној држави Јужној Каролини, али Трамп тренутно води у анкетама са разликом два према један.

"Доналд Трамп би могао да заврши изборе у наредних 48 сати. Али ако не сада, то ће се сигурно десити у наредних 48 дана", рекао је Луц.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.