Лари Веб

Убио мајку и кћерку па изненадио признањем на самрти

  • Извор: Курир
  • 24.04.2024. 11:37

Лари Веб (80) из Западне Вирџиније оптужен за убиство мајке и кћерке признао је на самрти шокантне детаље о злочину старом 24 године.

Веб, оптужен је за убиство у октобру 2023. због нестанка Сузан Картер (41) и њене десетогодишње кћерке Наташе Алекс Картер. Мајка и кћерка нису виђене од 8. августа 2000. године а у вријеме нестанка живјеле су у Вебовој куц́и.

Полиција је саопштила да је Вебу, који је наводно имао деменцију, у понедјељак позлило те да је испричао гдје се налазе тијела убијених.

„Било је то детаљно, непобитно, неоспорно признање“, рекао је тужилац округа Ралеигх Бен Хатфиелд. Веб је навео „да верује да је морао да пуца у Алекса Картера да би избегао откривање да је убио Сузан Картер. Након његовог признања, полиција је нашла њихова тијела у Вебовој кући, извијестио је ВСАЗ.

Сутра сахрана настрадале педагогице Милане Копрене

Сутра сахрана настрадале педагогице Милане Копрене

"Ово је некако тужан дан, али и срећан јер могу да доведем своју бебу кући", рекао је Рик Лаферти, Наташин отац.

Како је полиција саопштила, Веб је убио Сузан након што је наводно открио да му је нестао новац у кући, а затим је упуцао и њену кћерку како би прикрио злочин. Њихова тијела је умотао у постељину и ставио их у свој подрум те ноћи. Током наредне двије ноћи, Веб је ископао плитак гроб у шуми на свом имању, сахранивши мајку и кћерку.

Прије него што је умро, Веб је доведен на мјесто ископавања, "али његов ум није оно што је био", рекао је полицијски званичник, те је цијела површина прекопавана багерима. Веб је проглашен мртвим у болници шест сати прије него што су нађена тијела мајке и кћерке.

Полиција је извршила налоге за претрес Вебове куц́е 2022. и 2023. Током једне од тих претрага метак је извучен из зида спаваће собе и ДНК тестови су на крају потврдили да крв на метку припада Наташи.

Током једне од тих претрага, Веб је рекао да не зна шта се десило са дјевојком и да не зна када ју је посљедњи пут видио.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина