Радио то годинама

Ужас: Дрогирао своју жену да би је силовали странци

  • Извор: Курир
  • 07.03.2024. 21:55

Дједу који је наводно дрогирао своју жену да би је 83 странца које је упознао преко интернета силовали током десетогодишњег периода биће суђено у преуређеном изложбеном центру због огромног броја мушкараца оптужених да су је силовали.

Доминик П. и још 50 мушкараца суочавају се са максимално 20 година иза решетака ако буду проглашени кривим на суђењу у Авињону, у јужној Француској, сљедецћег септембра.

Доминик П. је оптужен да је организовао ланац силовања, користецћи онлајн форум под називом 'Без њеног знања' да позове мушкарце, старости између 25 и 72 године, да дођу у своју куцћу у Мазану, близу Авињона, и сними их како напаствују његову жену док била је дрогирана између 2011. и 2020. године. Кажу да је Доминик дао седатив својој жену стављајуцћи таблете у њену вечеру.

Прича се по Београду: Мелина Џиновић годину дана имала другог

Прича се по Београду: Мелина Џиновић годину дана имала другог

Затим је позвао странце са интернет форума у ​​спавацћу собу пара, како би његова жена била силована док је била без свијести.

У документима тужилаштва се наводи да је супруг позивао силоватеље своје супруге да не носе кондоме.

Према ријечима његове кћерке, Керолајн Даријан, која је објавила књигу о злочинима, он је имао испробан и тестиран систем да осигура да се његова жена не пробуди током било ког од силовања.

Детаљи масакра: Заклано шест особа у кући, за злочин оптужен тинејџер

Детаљи масакра: Заклано шест особа у кући, за злочин оптужен тинејџер

Наводни коловођа је рекао мушкарцима да паркирају своје аутомобиле даље од куће и скину се у кухињи. Речено им је да не носе колоњску воду и да не пуше, а морали су да загрију руке на радијатору да не би пробудили његову жену.

Доктор је након тога открио да је жена у шездесетим годинама обољела од четири венеричне болести и да има гинеколошке проблеме. Истражитељи су за ужас сазнали тек 2020. године, када је Доминик ухапшен у супермаркету у Карпентрасу јер је снимао сукње жена.

Када је полиција претражила његов телефон са камером и опрему коју је чувао у његовој кући, пронашла је све слике злостављања.

Наводни силоватељи умијешани у случај су државни службеници, радници хитне помоћи, војници, затворски чувари, медицинске сестре, новинар, општински одборник и возачи камиона.

Медији: Америка жестоко казнила Куртија, званичницима забрањено да се састају са њим

Медији: Америка жестоко казнила Куртија, званичницима забрањено да се састају са њим

Неки од његових саучесника су тврдили да нису имали појма да његова жена није била сагласна, док је један негирао да је у питању силовање, рекавши: 'Његова жена, он ради са њом шта хоће.'

Доминик је такође оптужен за силовање и убиство Софи Нарме, 23-годишње агентице за некретнине која је пронађена мртва у Паризу 1991. године.

Унуци наводе да се осумњичени редовно 'играо доктора' са њима и куповао им играчке за скидање, а Доминик је наводно снимио своје снаје у купатилу користец́и скривену камеру, дијеле слике на интернету.

У случају који се односио на његову супругу, он је на крају ухвац́ен 2020. године након што је пронађен како користи оловку са скривеном камером да шпијунира жене у свлачионицама у Карпентрасу, што је навело полицију да му претресе кућу.

Бивши репрезентативац Русије погинуо у Украјини!

Бивши репрезентативац Русије погинуо у Украјини!

У својим видео снимцима, Доминик је назвао своју жену 'дро**а' стотине пута, али је инсистирао да је то мислио с љубављу. Такође је истражним судијама рекао да воли своју жену "светицу".

Његов адвокат је додао да је Франсоаз била „његова прва љубав, заиста једина љубав његовог живота“.

Када је његова жена обавијештена о тајним снимцима, она се сломила, рекавши: „Била сам његова ствар“, прије него што је поднијела захтјев за развод.

(Дејли мејл)

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)