Украјински предсједник

Зеленски нападнут у Одеси? Огласили се Руси

  • Извор: Б92
  • 06.03.2024. 18:49

Руске трупе извеле су ракетни напад високе прецизности на хангар у Одеси гдје су се припремали беспилотни чамци Оружаних снага Украјине.

Ово се наводи у саопштењу Министарства одбране.

Ово саопштење долази након писања грчких медија да је гађана колона украјинског предсједника Владимира Зеленског и грчке делегације на челу са премијером Кирјакосом Мицотакисом који су боравили у Одеси.

Алкарас: Губимо страхопоштовање према Ђоковићу

Алкарас: Губимо страхопоштовање према Ђоковићу

Руске трупе извеле су ракетни напад високе прецизности на хангар у Одеси гдје су се припремали беспилотни чамци Оружаних снага Украјине, наводи се у саопштењу Министарства одбране .

"Оружане снаге Русије су данас у 11.40 по московском времену извеле ракетни удар високе прецизности на хангар у индустријској лучкој области Одесе, гдје су се вршиле припреме за борбену употребу беспилотних чамаца Оружаних снага Украјине", саопштило је одјељење.

Прецизира се да је циљ постигнут и објекат погођен.

Володимир Зеленски у новим проблемима

Володимир Зеленски у новим проблемима

Раније у сриједу украјински ТВ канал „Public” је извијестио о експлозији у Одеси усред упозорења о ваздушном нападу.

Истовремено, медиј „Страна.уа“ је писао да је у том тренутку тамо могао бити предсједник Украјине Владимир Зеленски, пошто су „очевици видјели његову колону“.

Ову информацију индиректно су потврдили и грчки медији. Портал Невсит.гр пренио је да грчки премијер Киријакос Мицотакис планира да посјети Одесу и тамо се састане са шефом кијевског режима, чија је колона, према писању грчког медија Прототема, непосредно прије тога била подвргнута ракетном нападу.

Зеленски добио још једну одбијеницу: Како је могуће

Зеленски добио још једну одбијеницу: Како је могуће

Касније је "Канал 7. Одеса Њуз" објавио фрагменте брифинга предсједника Украјине и премијера Грчке, током којег је Зеленски изјавио да је не само чуо, већ и видио напад у Одеси.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм