Brojni problemi sa ofanzivom

Zelenski: Rat nije završen dok god je Krim ruski!

  • 03.07.2023. 13:53

Ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski ne odustaje od planova da vrati Krim, uprkos problemima sa ukrajinskom ofanzivom, priznao je u intervjuu za Si-En-En.

"Ne možemo zamisliti Ukrajinu bez Krima. I dokle god Krim ostaje pod okupacijom Rusije, to znači jedno – rat još nije završen", rekao je Zelenski.

Zelenski želi legalizovati marihuanu da pomogne vojnicima

Zelenski želi legalizovati marihuanu da pomogne vojnicima

Pritom, ukrajinski predsjednik ne razmatra nijedan scenario za mirno rješenje situacije, koji ne bi predvidio vraćanje Kijevu kontrole nad Krimom. "U tom slučaju, to neće biti pobjeda", rekao je.

Prema riječima ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua, Ukrajina nije ostvarila svoje ciljeve ni na jednom dijelu fronta, a to svjedoči o vještini ruskih vojnika i "evidentno nerealnim očekivanjima od hvaljenog zapadnog naoružanja".

Lavrov: Izjave zapadnih lidera ne zaslužuju poštovanje

Lavrov: Izjave zapadnih lidera ne zaslužuju poštovanje

Kijev pred CIA nema nikakav tajne, jer imaju dobre odnose, kazao je Zelenski.

"Naše obavještajne službe međusobno komuniciraju", objasnio je i dodao da ima "dobre odnose" sa šefom CIA Vilijamom Bernsom.

Šef CIA je više puta posjetio Kijev od početka Specijalne vojne operacije. Prema informacijama "Vašington posta", Berns i Zelenski su u subotu održali tajni sastanak i razgovarali o planovima Kijeva da vrati kontrolu nad izgubljenim teritorijama.

Putin: Zapad se precrtao, na gubitku je

Putin: Zapad se precrtao, na gubitku je

Između ostalog Bernsu je predstavljen plan da se do jeseni vrati značajan dio teritorija, da se postave artiljerijsko-raketni sistemi na granicu sa Krimom, a zatim počnu pregovori sa Moskvom.

Пратите нас и путем Вибера

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина