ATV

Велике промјене ускоро стижу за четири знака

 • Извор: Агенције
 • 11.02.2024. 15:23

Дана 17. фебруара 2024. Венера и Марс улазе у егзактну конјункцију у знаку Водолије, што значи почетак потпуно новог циклуса у односима за све хороскопске знакове – оба планета су родна и првенствено владају љубавним питањима.

Али посебност ове везе је што ће се догодити заједно с Плутоном који је 22. јануара ушао у знак Водолије и мијењаће љубавне савезе током цијеле године.

То значи да ће се и они људи који су у чврстом и сретном браку суочити с промјенама и изазовима из Свемира.

У вези ће се појавити нешто чега прије није било – више слободе, прозрачности и лакоће.

На примјер, за неке ће постати норма да имају два партнера, док ће други одлучити ступити у брак с тешком особом, јер према судбини морају проћи ову кармичку лекцију.


Прољеће или ипак зима: Познати метеоролог објавио прогнозу до марта

Прољеће или ипак зима: Познати метеоролог објавио прогнозу до марта

Овај период ускоро доноси велике промјене за четири знака хороскопа.

Бик

Венера, ваш владар, у конјункцији је с Плутоном и Марсом у вашем сектору сврхе и статуса. То значи да у фебруару можете имати кармичко познанство с особом или разговор у постојећој вези о службеном статусу везе.

Осим тога, Марс у вашој карти је одговоран за тајне па можете имати почетак нове скривене романсе, на примјер на послу или с надређеном особом.

Будите увјерени да ће овог мјесеца започети нешто што ће промијенити цијелу вашу љубавну годину и утицати на цијели живот.

Вага

Венера заједно с Марсом и Плутоном прелази у знак Водолије, а овај сектор је одговоран за заљубљеност, страст и флерт.

То значи да бисте ове године могли доживјети потпуну трансформацију вашег односа јер ће вам се појавити лептирићи у стомаку због потпуно нове романсе.


Труба је занијемила: Возач камиона из БиХ преминуо у Грацу

Труба је занијемила: Возач камиона из БиХ преминуо у Грацу

Највјероватније ће ова особа бити врло озбиљна финансијски, јер Плутон у вашој карти влада сфером новца.

Ован

Венера је владар вашег партнера, а спајање с Плутоном и Марсом (ваши владари) даће кармички сусрет и велику промјену у већ постојећој заједници.

Ако сте слободни, тада ће вас од фебруара 2024. године живот упознати с новим људима и појавиће се страствене романсе.

Све се врти око Плутона, који влада вашим интимним животним сектором, а такође управља питањима личне трансформације – управо ће љубавни односи постати ваше право гориво за напредак, пише "Атма".

Шкорпија

Плутон, ваш владар, у конјункцији је с Венером и Марсом у вашем сектору становања. Вјероватно ћете због селидбе започети нову романсу или ће вас у фебруару партнер позвати да започнете заједнички живот.


УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Појавили се снимци убиства младића чије тијело су бацили у бунар

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Појавили се снимци убиства младића чије тијело су бацили у бунар

Осим тога, можете доживјети велику промјену у љубави, чак до тачке подјеле имовине и развода – Плутон често потпуно промијени кућу у коју улази.

Стога, ако сте у дугој вези или браку, у фебруару би се могли појавити проблеми.

Пратите нас и путем Вибера

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.