Драма

Харис Џиновић открио детаље Мелининог упада у кућу

  • 02.04.2024. 18:44

Мелина Џиновић синоћ је упала у кућу свом бившем супругу Харису.

Донедавни брачни пар након тога завршио је у полицији, а Харис се сада огласио, те открио да сматра да је Мелина имала намјеру да га испровоцира како би физички насрнуо на њу.

Харис и Мелина добили забрану приласка једно другом

Харис и Мелина добили забрану приласка једно другом

– Ја сам позван у својству грађанина, нисам ни приведен, ни оптужен, ни било шта друго. Као ни друга страна. Дошао сам и затекао сам Мелину ту у кући и замолио сам је најпристојније да оде јер нема право боравка ту, с обзиром да живи у другом дијелу града, што она није хтјела. Онда сам консултовао адвоката и адвокат је рекао: “Позови полицију.” Ја сам позвао полицију која је дошла. Разговор са мном, разговор с њом, разговор са дјецом… Замолили су да одемо до полицијске станице у својству грађана, не приведени, што је врло важно, да дамо изјаву. Отишли смо и дали смо изјаве и то је цијела прича – рекао је Харис, па додао:

– Она нема право да долази овдје. Она је напустила ово, отишла је одавде и живи у другом дијелу града, у другој стамбеној јединици. Има право да дође по гардеробу и по своје ствари, али нема право овдје да борави. Ту је тачка – рекао је Харис.

Харис је пет сати провео у полицијској станици, а а сада је објаснио шта је тачно тамо радио и због чега се толико задржао.

– Зато што су то били дуги извјештаји, у давању изјава… Једно, па друго, па треће, и тако – рекао је он.

Хаос у кући Џиновића: Мелина упала у кућу, Харис завршио у полицији

Хаос у кући Џиновића: Мелина упала у кућу, Харис завршио у полицији

“Хтјела је да ме полиција ухапси због насиља”

Харис тврди да је Мелина имала намјеру да га затвори иза решетака.

– Мислим да је циљ био чиста провокација, намјештена варијанта, не бих ли ја посегао за некаквим насиљем, па да ме онда затворе, да дође полиција да ме ухапси ради насиља у кући… Наравно, то се није десило, јер нисам толико наиван па знам шта смијем, шта не смијем – истакао је Харис.

Мелина је по доласку у полицијску станицу навела како је дошла да пријави насиље које трпи две године што је Харис сада демантовао.

– Никад је нисам ударио, према томе – насиља нема. Никад у животу! За 20 година, што је и она изјавила, тако да је то чиста лаж – јасан је био пјевач.Мелини и њему је изречена хитна мјера забране приласка и комуникације од 48 сати, али Харис сматра да би требало да траје много дуже.

Харис Џиновић открио да ли је спреман за нови брак

Харис Џиновић открио да ли је спреман за нови брак

“Дјеца шокантно подносе све ово”

– То зависи од тужиоца, али та забрана би требало да траје 180 година – рекао је он.

Пјевач је  открио како дјеца Ђина и Кан подносе све што се догађа у породици, преноси Телеграф.

– Шокантно подносе, јер је то чиста намјера била да им се отац затвори – истакао је пјевач.

Он је додао да се Кан и даље не чује са мајком.

– Не знам да ли се чују, не чују… Знам да се Кан не чује с њом већ скоро два мјесеца. Ни поруке, ништа. Она је прво била љута на њега, а онда је дјетету пукао филм и рекао је: “Ћао, довиђења”.

Пратите нас и путем Вибера