Banjaluka

Produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata tokom Srpska opena

  • Извор: Српскаинфо
  • 04.04.2023. 17:20

Zaključkom gradonačelnika Draška Stanivukovića, za vrijeme priprema i održavanja teniskog turnira Srpska Open – u periodu od 7. do 30. aprila 2023. godine, biće produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima na području grada Banjaluka.

Svi ugostiteljski objekti smješteni van stambeno-poslovnih objekata kolektivnog stanovanja mogu raditi duže i to restorani, ugostiteljski objekti za ishranu i piće i ugostiteljski objekti za piće od 7 do 1 čas, radnim danima, od 7 do 2 časa, vikendom (petak i subota).

Ugostiteljski objekti kojima je dodijeljen znak kvaliteta "zlatna kašika" od 7 do 2 časa, radnim danima, od 7 do 3 časa, vikendom (petak i subota).

Noćni klubovi (disko-barovi, disko-klubovi/diskoteke i noćni barovi) radiće od 19 do 4 časa, od 19 do 5 časova, vikendom (petak i subota).

Saloni za posebne prilike (svadbeni saloni i sl.) radiće od 7 do 4 časa.

Ugostiteljski objekti smješteni u stambeno-poslovnim objektima kolektivnog stanovanja u navedenom periodu rade u skladu sa sljedećim  radnim vremenom od 7 do ponoći, radnim danima i vikendom (petak i subota).

Ugostiteljski objekti smješteni u stambeno-poslovnim objektima kolektivnog stanovanja, kojima je dodijeljen znak kvaliteta "zlatna kašika" od 7 do ponoći, radnim danima, od 7 do 1 čas, vikendom (petak i subota), prenosi "Srpskainfo".

Тагови: