ATV

Aranđelovac

Mladen oženio bivšu svastiku, rodbina ostala u šoku

 • Izvor: Kurir
 • 18.09.2023. 22:50

Mladen je dugi niz godina bio poznat u svom malom mjestu po svojoj strastvenoj ljubavi prema alkoholu. Svaki dan bi završavao u lokalnim kafanama, provodeći sate i sate za šankom, okružen prijateljima, flašama i čašicama različitih alkoholnih pića. Njegova strast prema alkoholu bila je duboko ukorjenjena, a njegova sposobnost da popije velike količine alkohola bila je gotovo legendarna u krugu prijatelja. Međutim, nijedan od njih nije mogao predvideti da će se jedna sudbinska noć promijeniti Mladenov život iz korjena, prenos Naj žena.

Te večeri, Mladen je popio više nego obično, a povod je bio slavlje u Aranđelovcu. Bilo je prošlo deset godina otkako se razveo od svoje supruge, a na toj istoj slavi sreo je svoju bivšu svastiku, rođaku svoje bivše žene. Nakon nekoliko čašica alkohola, razgovor između Mladena i bivše svastike počeo je postajati sve intimniji. Možda je to bila kombinacija emocija, alkohola i sudbine, ali na kraju te noći Mladen i bivša svastika su donijeli iznenađujuću odluku - odlučili su se vjenčati.

"Identifikovali smo osobe koje su učestvovale u kopanju tunela"

Kada se ova vijest proširila po mjestu, rodbina i prijatelji Mladena su bili u potpunom šoku. Nisu mogli da vjeruju da se nešto takvo zaista dogodilo. Kako su dolazili do saznanja o Mladenovoj iznenadnoj odluci, izražavali su nevjericu i nevjerovatno iznenađenje. Ali ono što je najviše iznenadilo sve, bilo su riječi koje je Mladenova majka uputila svom sinu.

Mladenova majka, starija gospođa koja je svoj život posvetila brizi o sinu, nije mogla sakriti svoju zabrinutost i tugu. Bez obzira na sve Mladenove mane i slabosti, ona ga je voljela duboko i neizmjerno. Kada je saznala za njegovu odluku da se oženi bivšom svastikom, nije mogla da obuzda svoje emocije. Suze su joj krenule niz obraze dok je izgovarala riječi koje će Mladen dugo pamtiti.

Mask: Uvodimo pretplatu u borbi protiv botova

Mask: Uvodimo pretplatu u borbi protiv botova

"Sine," rekla je tiho i s bolom u očima, "želim ti sreću u životu, ali nisam sigurna da je ovo pravi put. Molim te, razmisli ponovo prije nego što doneseš konačnu odluku."

Ove riječi Mladenove majke nisu bile osuđujuće, već ispunjene brigom i pažnjom prema svom sinu. Njegova odluka je ostavila sve u šoku, ali jedino je majka uspjela izraziti duboku zabrinutost i brigu za njegovu budućnost.

Mladen je ostao zatečen, ali osjećao je težinu majčinih riječi. Iako se odlučio za brak sa svojom bivšom svastikom, ove reči su mu ostale urezane u pamćenju kao podsjetnik da ljubav ne bi trebalo da bude zasnovana na trenutnom stanju uma ili alkoholu, već na istinskim osjećanjima i razumu. Ovaj neobičan događaj ostavio je dubok trag u Mladenovom životu, podsjećajući ga da donosi odluke pažljivo i promišljeno, bez obzira na to koliko bio zanesen trenutkom.

Kako uparkirati luksuznu limuzinu Kim Džong Una u vagon

Kako uparkirati luksuznu limuzinu Kim Džong Una u vagon

"Dušmani žele da vas rastave. Vi ste kao stvoreni jedno za drugo. Želim vam svu sreću, a na zle jezike ne obraćajte pažnju", ponavljala je Mladenova majka te riječi u svojoj glavi dok je gledala svog sina i njegovu novu suprugu kako izgovaraju sudbonosno "da" na vjenčanju. Njen glas bio je ispunjen brigom i željom za sreću svog sina, ali duboko u sebi osjećala je i strah da će ova brza i impulzivna odluka donijeta pod uticajem alkohola imati posljedice.

Uskoro nakon vjenčanja, stvari su počele naglo i dramatično da se mijenjaju. Mladen se probudio iz euforije vjenčanja i počeo shvataati da je odluka koju je donio bila ogromna greška. Njegova nova supruga, čiji je karakter tokom braka postao vidljiviji, pokazala se kao teška i zahtjevna osoba, s kojom je teško komunicirati. Umjesto harmoničnog i srećnog braka, Mladen se osjećao kao da je upao u zamku.

Skandal: Koga je to Šmit uporedio sa majmunima?

Skandal: Koga je to Šmit uporedio sa majmunima?

Njihove razlike u stavovima, interesima i načinima života postajale su sve očiglednije svakog dana. Svađe su postajale učestalije, a komunikacija je postajala sve teža. Mladen je bio zarobljen u braku koji nije želeo i nije znao kako da se nosi sa situacijom. Bio je suočen s teškim izborom između ostanka u braku koji mu nije donosio sreću ili odlaska i suočavanja s posljedicama razvoda.

Njegova majka, koja je bila prisutna tokom vjenčanja, nije mogla sakriti svoju zabrinutost. Sjećala se svojih riječi upućenih sinu i osjećala je duboku tugu što se njen strah ostvario. Međutim, njen odnos prema sinu nije se promenio. I dalje ga je podržavala, slušala ga i pružala mu utehu koliko je mogla.

Superćelijske oluje nad zapadnom Еvropom, tornado u Francuskoj

Superćelijske oluje nad zapadnom Еvropom, tornado u Francuskoj

Mladenova priča služi kao podsjetnik da ljubav ne može biti zasnovana samo na trenutnom osjećaju ili impulsivnoj odluci. Da bi brak bio uspješan, potrebno je mnogo više - razumijevanje, komunikacija, kompromisi i zajednički rad na rješavanju problema. Mladen je naučio na teži način da brak zahtjeva ozbiljnu pripremu i promišljenu odluku. Sada je suočen s izazovom rješavanja svojih problema u braku ili odlaskom, ali bez obzira na ishod, naučio je vrijedne lekcije o ljubavi i odgovornosti.

Na kraju, nakon dugih rasprava, Mladen i njegova supruga su se dogovorili da se ipak raziđu. Iako je bila teška odluka, svi su se složili da je to najbolje rješenje za njih. Rodbina i prijatelji su bili sretni što su Mladen i bivša svastika napokon riješili svoje probleme, te da se život nastavlja dalje.

Vraćaju se maske?

Vraćaju se maske?

Ali je Mladenova majka to najgore podnijela. Jedva je preživjela težak srčani udar i odlučila je da prekine komunikaciju sa svojim sinom, jer, kako kaže, obrukao je za čitav život, a na kraju nije ostao sa tom osobom, prenosi Naj žena.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 00:11 Noćni program

  Noćni program