Поводом почетка такмичарске сезоне

Подршка предузећа "ХЕ на Дрини" за РК "Вишеград ХЕД"

  • Извор: СРНА
  • 24.09.2023. 21:55

Директор предузећа "Хидроелектране на Дрини" Вишеград Недељко Перишић уприличио је пријем за управу и играче Рукометног клуба (РK) "Вишеград ХЕД" поводом почетка такмичарске сезоне и том приликом истакао да ће и убудуће подржавати рад овог спортског колектива и њихова настојања ка најбољем пласману у Првој лиги Републике Српске.

"Са вишеградским рукометним клубом имамо одличну сарадњу, а на овај начин желимо да покажемо да чврсто стојимо уз све спортске клубове на подручју наше општине", рекао је Перишић, те пожелио рукометашима да такмичења заврше без повреда и да остваре зацртане циљеве.

Он је навео да ће у наредном периоду бити потписивани уговори о спонзорству са свим клубовима који у свом називу носе име "ХЕ на Дрини", подсјетивши да су на бази доброг пословања успјели да повећају финансијска средства за ове намјене.

Најмлађи начелник у Српској за АТВ: И ја и општина имамо по 30 година

Најмлађи начелник у Српској за АТВ: И ја и општина имамо по 30 година

Перишић је нагласио да је циљ предузећа "ХЕ на Дрини", које помаже бројне спортске колективе, да у наредном периоду имају што више талентованих спортиста са адресом становања у Вишеграду.

Предсједник РK "Вишеград ХЕД" Чедомир Гузина рекао је да су у протеклом периоду "Хидроелектране", на челу са директором Перишићем, издвојиле знатна средства која су помогла овом клубу да оствари најбоље резултате.

"У омладинској лиги Републике Српске смо били на другој позицији завршног такмичења, остварили смо и пласман у финале Kупа Републике Српске, а припала нам је и част да будемо организатори овог великог спортског догађаја", навео је Гузина.

Тако не изгледа, али Гацко је најбогатија општина Херцеговине

Тако не изгледа, али Гацко је најбогатија општина Херцеговине

Он је рекао да су амбиције клуба везане за освајање првог мјеста, те да су због тога појачали играчки кадар, који ће, како је навео, допринијети остваривању заједничких циљева.

"Осим `Хидроелектрана`, свесрдну подршку нам пружа и општина Вишеград, а захвалност упућујемо и предсједнику Републике Српске Милораду Додику који је био покровитељ финалног Kупа у рукомету одржаном у нашем граду", додао је Гузина.

Тренер РK "Вишеград ХЕД" Жељко Јаћимовић рекао је да рукометаши имају довољно искуства и снаге да се изборе за прво мјесто у такмичарској лиги.

"Са новим појачањима и одличном атмосфером у клубу, сигурно представљамо главне фаворите за освајање Прве лиге", нагласио је Јаћимовић. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.