Временска прогноза

Сутра без падавина, од поднева више сунца

  • Извор: СРНА
  • 13.03.2024. 14:11

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити промјенљиво облачно вријеме уз сунчане интервале.

Током јутра уз ријеке и по котлинама очекује се магла или ниска облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У већини крајева прије подне ће бити промјенљиво облачно уз сунчане интервале, а на истоку претежно облачно. Од поднева се очекује сунчаније у већини крајева, осим на истоку, док ће у Херцеговини бити претежно сунчано.

Дуваће слаб вјетар промјенљивог смјера, на југу слаба до умјерена бура.

Јутарња температура ваздуха од један на југозападу до седам на сјевероистоку и југу, у вишим предјелима од минус три, а највиша дневна од 10 на истоку и југоистоку до 17 у Херцеговини, у вишим предјелима од шест степени Целзијусових.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, у већини предјела данас преовладава претежно облачно вријеме, мјестимично са кишом, на планинама са слабим снијегом.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус четири, Калиновик и Хан Пијесак три, Чемерно и Иван Седло четири, Соколац пет, Гацко и Сарајево шест, Сребреница седам, Мраковица осам, Вишеград, Мркоњић Град и Ливно девет, Тузла 10, Бијељина и Зеница 11, Добој 12, Билећа 13, Бањалука 14, Приједор и Неум 15, те Мостар 16 степени Целзијусових.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина