Nema kvoruma

Otkazana sjednica Doma naroda, ništa od ukidanja akciza

  • Извор: СРНА
  • 04.10.2022. 12:42

Hitna sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, na čijem su dnevnom redu bili izvještaj o postizanju identičnog teksta Zakona o dopunama Zakona o porezu na dodatu vrijednost (PDV) i Zakona o izmjenama Zakona o akcizama u BiH, otkazana je zbog nedostatka kvoruma.

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Bakir Izetbegović konstatovao je su prisutni svih pet delegata iz Kluba Bošnjaka i jedan iz Kluba Hrvata i da zbog nedostatka kvoruma nisu stečeni uslovi za njeno održavanje.

Na sjednicu nije došao niko od srpskih delegata.

Na dnevnom redu hitne sjednice bili su izvještaj o postizanju identičnog teksta Zakona o dopunama Zakona o PDV-u i Zakona o izmjenama Zakona o akcizama u BiH.

Izvještaje o postizanju identičnog teksta za dopune, odnosno izmjene ova dva zakona dostavila je Zajednička komisija oba doma parlamenta BiH.

Sjednicu je sazvao Izetbegović na zahtjev pet delegata.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм