Uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira

Banjalučanin pijan lupao inventar u kafiću i vrijeđao goste

  • Извор: АТВ
  • 29.08.2023. 10:22

Banjalučka policija uhapsila je M.L. iz Banjaluke zbog narušavanja javnog reda i mira. Osumnjičeni je u ugostiteljskom objektu vrijeđao prisutne i uništavao inventar.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 28.08.2023. godine, lišili su slobode lice M.L. iz Banjaluke, zbog počinjenog prekršaja "Vrijeđanje" iz člana 8. Zakona o javnom redu i miru. Istog dana oko 22,35 časova, nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da se iz ugostiteljskog objekta u Banjaluci čuje galama više lica. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je lice M.L. narušilo javni red i mir, na način da je uništavalo inventar u ugostiteljskom objektu i vrijeđalo prisutne. Lice M.L. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,46 g/kg alkohola u organizmu" saopšteno je u policiji.

Drljaču pamte kao veselog, a život mu je bio ispunjen tugom

Drljaču pamte kao veselog, a život mu je bio ispunjen tugom

Protiv vlasnika ugostiteljskog objekta slijedi pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja „Propuštanje prijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu“ iz člana 18. i „Posluživanje alkoholom“ iz člana 25. Zakona o javnom redu i miru. O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje. 

Prijetio službenim licima

Policija je reagovala i na prijavu da službena lica da im je prilikom obavljanja posla vlasnik ustanove koja je bila predmet kontrole upućivao ozbiljne prijetnje.

Smatra da je ovo uzrok smrti: Sestra tragično nastradale Ive otkrila šta se kobne noći

Smatra da je ovo uzrok smrti: Sestra tragično nastradale Ive otkrila šta se kobne noći

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“. Policijskoj upravi Banjaluka, 28.08.2023. godine oko 16,10 časova, dva službena lica prijavila su, da su im prilikom obavljanja poslova, od strane vlasnika ustanove koja je bila predmet kontrole lica K.R. iz Banjaluke, upućene ozbiljne prijetnje, što je kod oštećenih lica izazvalo osjećaj straha i ugroženosti. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", saopšteno je iz policije.

Pijan uhapšen za volanom

U Glamočanima je uhapšeno lice A.K. iz Laktaša jer je pijan upravljao autom.

Od septembra cijene svinjetine i piletine idu u nebesa

Od septembra cijene svinjetine i piletine idu u nebesa

Policijski službenici Policijske stanice Laktaši, 28.08.2023. godine u 00,45 časova, u mjestu Glamočani, Grad Laktaši, lišili su slobode lice A.K. iz Laktaši, jer je pod dejstvom alkohola (2,10 g/kg) upravljajući putničkim vozilom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi. 

Vjetar lomio stabla u Banjaluci

Vjetar lomio stabla u Banjaluci

Policijski službenici Policijske stanice Laktaši, 28.08.2023. godine u 17,00 časova, u mjestu Veliko Blaško, Grad Laktaši, lišili su slobode lice Đ.Š. iz Prnjavora, jer je upravljajući putničkim vozilom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, kojom prilikom je odavao znakove alkoholisanosti, a odbio je da podvgrne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.