Emil Živić

Nišlija prvi pronašao Berberina i Moniku: Pa zar u našoj kući da se krije?

  • 30.12.2019.08:50

"Moj sin i ja smo otvorili vrata vikendice koja pripada mojoj tašti i ugledali Malčanskog berberina i Moniku Karimanović. Jako nam je teško. Pa zar u našoj kući da se krije?", još je u nevjerici Nišlija Emil Živić koji je slučajno pronašao Ninoslava Jovanovića i otetu djevojčicu u selu Pasjača.

Emil je, kako nam je rekao, u nedjelju došao u Pasjaču da kolje svinju. Pošto nije dugo obilazio kuću koja je pripadala njegovoj tašti, odlučio je sa sinom da svrati.

- Sada sam došao iz policije. Sin i ja smo dugo davali izjave. I dalje ne mogu da vjerujem šta se dogodilo - rekao je Nišlija. - Pod stresom sam i loše mi je. Znate ja sam srčani bolesnik i ovo mi sve teško pada. Kada sam ga ugledao, svijet mi se okrenuo. Odmah smo pozvali policiju. Nismo se dvoumili nijednog trenutka. Vidio sam da je u kući koja je pripadala mojoj pokojnoj tašti opšti haos. Ne znam. I dalje mislim da sanjam.

Inače, nedaleko od Emilove vikendice nalazi se kuća koja pripada majci Malčanskog berberina.

Da podsjetimo, Monika je pronađena u nedjelju oko 16 sati. Njoj je brzo ukazan pomoć i prebačena je kolima Hitne pomoći na Dečiju hirurgiju Kliničkog centra u Nišu. Malčanski berberin je uspio da pobjegne i policija za njim traga.

Monika je nestala u petak 20. decembra.