Саопштење

Огласило се тужилаштво о хапшењу браће Хофман

  • Извор: АТВ
  • 10.11.2023. 17:46

Пет особа приведено је на информативни разговор због довођења у везу са објављивањем више снимака узнемирујуће садржине, у којима се види насиље, пријетње, а, поред осталог, се на њима чују и тврдње да та лица "рекетирају пола Београда“, саопштено је из Вишег јавног тужилаштва у Београду.

"Више јавно тужилаштво у Београду ће у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Републике Србије предузети све неопходне мјере из своје надлежности и провјере у циљу утврђивања свих чињеница, у циљу процесуирања учинилаца кривичиних дјела и заштите личне безбједности и имовине грађана“, навели су у саопштењу.

У саопштењу се додаје да су наведене особе ухапшене у сарадњи са Службом за борбу против организованог криминала.

Подсјећамо, у једном луксузном ресторану у Београду данас су ухапшена браћа Љубан и Миљан Хофман Видовић.

Припадници полиције упали су маскирани и наоружани у ресторан, одмах су опколили браћу и неколико мушкараца који су били са њима и привели их.

Ухапшена браћа Хофман!

Ухапшена браћа Хофман!

У моменту хапшења са браћом Хофман био је и адвокат Горан Карадаревић који је, како је рекао за АТВ, и сам доживио неугодност.

”Они су приведени у полицију. И ја сам се ту затекао, када је полиција ушла у ресторан. Дошло је до неспоразума, јер нису знали да сам адвокат. Вјерујте, није било ни мало угодно", рекао је Карадаревић за АТВ.

Адвокат о хапшењу браће Хофман: Није било ни мало угодно

Адвокат о хапшењу браће Хофман: Није било ни мало угодно


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.