Брчко

Оптужен да је пријетио да ће наставница бити пронађена у комадима

  • Извор: АТВ
  • 22.11.2023. 13:42

Тужилаштво Брчко дистрикта подигло је оптужницу против М.Р. због угрожавања безбједности управнице галерије С.Ђ. и наставнице А.Ц. из Брчког којима је, како га терете, озбиљно пријетио.

Према наводима оптужнице, која је и потврђена, он је 28. марта ове године око 19 часова у Брчком послао пријетећи имејл управници галерије С.Ђ. у којем је написао да за извињење она и наставница имају рок од десет дана.

"У противном, знајте, А.Ц. (наставница) ће у комадима бити пронађена, ти ћеш сами фамилијарни пакао проћи. Имаш мој контакт. Вјерујте да није шала. Скупо ћете обје платити. Изволи на полицију као и на суд на конто ове поруке. Знај да те волим  искрено, ону д…. од А.Ц., мора цркнути пред мојим очима. 10 дана С., изволи, сад ти и ја јако озбиљно послујемо. На моју ријеч", написао је оптужени, како га терете.

Ивица Мишковић шетао у близини вртића, дошао и у редакцију хрватског портала

Ивица Мишковић шетао у близини вртића, дошао и у редакцију хрватског портала

Како је појашњено, оптужени је са њима имао контакт у вези са излагањем слика његовог пријатеља из Сарајева у брчанској галерији, којим није био задовољан.

"Изречене пријетње су код обје изазвале знатан и изражен осјећај страха и бојазни за властиту сигурност, као и чланова њихове породице, те промјену свакодневних дневних навика и кретања", наводи се у оптужници, пренијеле су Независне новине.

Бачена бомба на сточној пијаци у Призрену, деветеро повријеђених

Бачена бомба на сточној пијаци у Призрену, деветеро повријеђених

Такође се појашњава да је и прије годину и по оптужени узнемиравао С.Ђ. и пратио је по граду, ометао разним порукама путем друштвених мрежа чак и када га је блокирала.

Осим тога и наставницу је, како га терете, у ранијем периоду такође узнемиравао, пратио до школе у којој ради, а по њиховим пријавама, полиција га је упозорила.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм