Комшиница открила

Откривено зашто је дјечак (13) сјекиром заклао 12 јагањаца?

  • Извор: Курир
  • 13.03.2024. 16:01

Дјечак (13) из села код Вршца који је, како се сумња, сјекиром прије два дана убио 12 јагањаца у тору свог станодавца, наводно је то учинио јер се наљутио и хтио да избјегне чување стоке, кажу мјештани за Курир.

Језив случај, подсјетимо, откривен је прије два дана када је власник јагањаца ушао у тор гдје су му биле животиње и затекао крвопролиће. Шокирани власник оваца језиви призор снимио је камером мобилног телефона и подијелио на друштвеним мрежама гдје је између осталог навео да је то урадио дјечак од само 13 година.

"Ми смо шокирани шта је дјечак урадио! Нико од нас не може да повјерује да је неко способан да уопште и помисли да покоље животиње, јер му се нешто не свиђа. Наводно, власник оваца замолио је дјечака да му изведе јагањце на пашу, али дјечак то није желио да уради“, наводи комшиница власника оваца за Курир и додаје:

"Малољетник који годинама са породицом живи код власника оваца и његове супруге љутито је отишао у тор, који се иначе налази у дворишту старе куће власника оваца. То имање налази се неколико улица даље. Власник оваца на кредит је купио нову кућу и заједно са дјечаковом породицом прије годину дана се преселио у нови дом.“

Комшиница открила како се дјечак понашао након што је убио јагањце

Комшиница открила како се дјечак понашао након што је убио јагањце

Према наводима комшија, власник оваца иако има радника који му брине о овцама, овог пута тражио је помоћ од дјечака.

"Вјероватно је на путу до тора бјеснио, није знао како да одбије 'задатак'. Наводно, у дворишту је нашао сјекиру, ушао унутра и почео да убија једно по једно јагње“, каже саговорник Курира.

Како наводи извор Курира, свих 12 јагањаца који су у том тренутку били у тору, убијени су сјекиром. 

"Крви је било на све стране, кажу да је био крвав до лаката након што је изашао из тора. Све то што је урадио, заиста дјелује застрашујуће. Његов отац је тешко болестан и не зна јадан човјек шта га је снашло...“, прича извор.

Изабране нове хрватске ријечи: Знате ли ко је утјецајник и шта је трогодак?

Изабране нове хрватске ријечи: Знате ли ко је утјецајник и шта је трогодак?

Власник оваца, према ријечима комшија, био је веома хуман и примио је породицу дјечака прије неколико година, бринуо је о њима. Толико их је заволио да им није дозволио да остану у старој кући након што је он купио и уселио се у нову, већ су и они с њима дошли у нови и топлији дом. Како даље наводе комшије, ова породица је прошла голготу, јер је мајка оставила седморо дјеце и отишла.

Иначе, рођени брат дјечака који је побио јагњиће осуђен је на 13 година затвора јер је силовао њихове двије сестре, које су те 2018. године имале пет и 15 година. Наиме, језиви инцест откривен је када је психолог вршачке школе примијетио и посумњао да је старија дјевојчица сексуално злостављана. Психолог је своје сумње подијелио са Центром за социјални рад, а о томе је обавијештена и полиција.

"Дјевојчице су послате на љекарски преглед гдје је утврђено да су силоване“, подсјећа извор и додаје да је потом ухапшен, а Виши суд у Панчеву му је одредио вишегодишњу казну затвора за то кривично дјело.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.