Potvrđena optužnica

Šabić se tereti da je nožem izbo oca, a potom iz sačmarice ubio prijedorskog policajca

  • 16.09.2019. 15:12

Potvrđena je optužnica koja Prijedorčanina Marka Šabića (44) tereti da je s leđa, nožem, više puta izbo svog oca Veselka, a potom iz sačmarice ubio prijedorskog policajca Slađenka Tubina.

Protiv Šabića je Okružni sud u Banjaluci potvrdio optužnicu koju je podiglo Republičko javno tužilaštvo, a terete ga za teško ubistvo, te pokušaj ubistva.

Konkretno, terete ga da je 21. aprila, od 18.50 do 19.15 časova, u prijedorskom mjestu Gornja Ravska, ispred kuće, nakon svađe sa suprugom, izbo oca, a koji je pokušao da stane u odbranu svoje snahe.

Nakon što je o ovom napadu obavještena policija, na mjesto događaja stigao je  policajac Slađenko Tubin.

"U njega je optuženi Šabić pucao iz lovačke puške - sačmarice, iz neposredne blizine, a od povreda je policajac preminuo", piše u optužnici.

Šabić je u pritvoru, a optužnicom je predloženo da mu se pritvor produži do okončanja glavnog preteresa.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм