Mladenovac

Uroševog oca čuva policija, mještani ogorčeni: On je i zataškavao njegova iživljavanja

  • Извор: Ало
  • 08.05.2023. 13:50

Oca Uroša Blažića (20), koji je u Duboni i Malom Orašju ubio osam mladih ljudi, a 14 ranio, od dana kada je njegov sin počinio masakr policija čuva od moguće osvete rodbine nastradalih!

Urošev otac je penzionisani pukovnik koji je radio u Generalštabu.

Njegova porodična kuća danima je obezbjeđena, što je dodatno iziritiralo mještane Malog Orašja.

„Upravo je on štitio svog sina i zataškavao sva njegova iživljavanja i bahaćenja po selu. On je sigurno odgovoran i za oružje kojim je njegov sin izvršio zločin. On je pukovnik, zašto i on nije pozvan na odgovornost, kao otac dječaka koji je pobio drugove u školi na Vračaru“, pitaju se mještani Malog Orašja, svjesni da im ništa neće vratiti djecu, ali ogorčeni na ćutanje nadležnih, piše Alo.rs

Kolika kazna prijeti Urošu osumnjičenom za masakr kod Mladenovca?

Kolika kazna prijeti Urošu osumnjičenom za masakr kod Mladenovca?

Mještani tvrde da je Uroš odranije poznat kao problematični mladić, da je volio da „divlja“ motorom po centru, a neki sumnjaju da je imao i problema s narkoticima. Jedan od njegovih vršnjaka otkrio je da se Uroš uvijek uzdao u svog oca koji ga je štitio kada god bi napravio neku glupost.

„Znamo ga iz srednje škole! Uvijek je bio problematičan! Ali ne samo da je bio problematičan već i bahat! Radio je šta god je htio, a tata je rješavao njegove probleme. Kada su pozivali njegovu majku da dođe u školu, odgovarao bi nastavnicima: 'Ma kakva keva, doći će vam moj ćale da vam objasni sve'“, navodi poznanik.

Uroš je prije dve godine napao čak i policajca u Mladenovcu, tako što ga je udario motociklom koji je vozio.

"Uroš je pobio i svoje najbliže": U tri sela napravio krvav pir

Jeziv je podatak da je nakon Uroševog hapšenja pretresom vikendice njegovog oca u mjestu Šepšin, policija pronašla karabin sa optikom, pištolj, signalni pištolj, dva prigušivača, lovački nož i druge dijelove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 čaura, 4 signalna metka i 25 komada karabinske municije.

Takođe, prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselju Vinjište, policija je pronašla četiri ručne bombe, više kutija sa pištoljskom municijom, više komada puščane municije, okvir za pištolj, dva okvira najvjerovatnije za automatsku pušku, nosač optike, kao i automatsku pušku bez fabričkog broja!

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм