Večeras se igra treći meč

Jokić oduševljen podrškom sa tribina: Kada vidim koliko je Srba u svijetu...

  • Извор: Агенције
  • 07.06.2023. 12:05

Košarkaš Denvera Nikola Jokić govorio je na konferenciji za medije pred treću utakmicu velikog NBA finala protiv Majamija, koja se igra večeras na Floridi od 02:30.

Rezultat u seriji je trenutno 1:1. Ekipa iz Kolorada slavila je u prvom okršaju, a izgubila je drugi susret, pa će u Majamiju biti pred imperativom pobjede. 

Emotivno pismo Jokićevog saigrača: Znam da Džoker sada ne želi pažnju, ali...

Emotivno pismo Jokićevog saigrača: Znam da Džoker sada ne želi pažnju, ali...

Na konferenciji za medije as Nagetsa odgovarao je na brojna pitanja novinara, a jedno od njih bilo je vezano za srpske navijače, koji u velikom broju uživo prate finalnu seriju i bodre svog reprezentativca. Jokić ne krije da mu pažnja sunarodnika itekako prija.

"Navijači stvarno dolaze na utakmice, donose srpske zastave, skandiraju moje ime i razgovaraju sa mnom na mom jeziku. Mislim da je to stvarno kul. Kada vidim koliko je Srba u svijetu i kako i dalje dolaze i donose zastave i navijaju za mene... To je zaista lijepo. Lijepo je igrati pred njima. I mislim da je to stvarno kul", rekao je Nikola.


Stiv Ker: Marej je glava zmije, ne Jokić

Stiv Ker: Marej je glava zmije, ne Jokić

Novinare je zanimalo odakle mu inspiracija za ono što radi na parketu, kao i da li prati ostale sportove.

"Samo igram košarku, nemam inspiraciju od drugih igrača mogu da im se divim i poštujem, ali to su drugi sportovi i ma koliko bilo super da ih upoznam nisu mi inspiracija", podvukao je Jokić.

Denver i Jokić brutalno oštećeni: Svijet bruji o nevjerovatnoj sudijskoj odluci

Denver i Jokić brutalno oštećeni: Svijet bruji o nevjerovatnoj sudijskoj odluci

Osvrnuo se na kvalitete rivala, ali i na detalje koje treba promijeniti u odbrani u nastavku serije.

"Pobijedili su nas prošlu utakmicu, gdje su stvarno bili bolji od nas. Nadam se da ćemo za ovu utakmicu da popravimo komunikaciju na terenu najviše i da ćemo biti mnogo bolji defanzivno, a samim tim ako napravimo nekoliko odbrana zaredom, imaćemo prilike da trčimo malo više u napadu, da ubrzamo igru što će nam pomoći", rekao je srpski as.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.