Proslavljeni srpski košarkaš

Oglasio se Paspalj: Šta reći na to, osim.....

  • 25.07.2023. 22:23

Proslavljeni srpski košarkaš Žarko Paspalj dao je svoj sud o slučaju brojnih otkaza u nacionalnom timu pred Mundobasket.

Selektor Svetislav Pešić neće na rapsolaganju imati našeg najboljeg igrača Nikolu Jokića, ali ni Vasilija Micića ili Nikolu Kalinića.

Dule Vujošević o Jokićevom odbijanju Srbije

Dule Vujošević o Jokićevom odbijanju Srbije

Kako kaže Paspalj u razgovoru za "Sportklub", igrači su vjerovatno imali svoje razloge zašto su odlučili da ne dođu.

"Neće da igraju, imaju svoje razloge koje su naveli. Šta reći na to, objektivno nemam šta da kažem. Vjerujem da nisam jedini. Prije svega ovoga, vjerovao sam da možemo da se kvalifikujemo za Olimpijske igre sljedeće godine, ne kažem da i dalje ne vjerujem da će Srbija to ostvariti adekvatnim plasmanom u Manili. Sve se nadam da hoće. Znate, ništa se ne dešava preko noći, ali smo i dalje u oblacima da ima sistema, iluzijama kako smo moćni pod obručima, a vremena su se drastično promijenila. Iskreno, ja to više ne razumijem", rekao je Paspalj za "Sportklub".

Pešić objavio spisak: Definitivno bez Jokića

Pešić objavio spisak: Definitivno bez Jokića

Kako kaže, tako nije bilo ranije.

"Otkazi nam se dešavaju iz godine u godinu, to je već pitanje vizije i plana kako i šta dalje. Da zaboravimo vrijeme Divca, Kukoča, onog Palje, kada nije bilo poštenog odmora, skoro cijelo ljeto sa reprezentacijom poslije klupskih sezona. E, toga više neće da bude. Ovako funkcioniše i u drugim evropskim selekcijama, ali svoje najviše pogađa. Možda nije loše, kada je ovakva situacija, pa ljubitelji klađenja, pikiraju od prvog do nekog 12. mjesta, pa šta pogode", zaključio je Paspalj.

Nedović želi medalju: Igraću na kojoj god poziciji treba!

Nedović želi medalju: Igraću na kojoj god poziciji treba!

Mundobasket se igra od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Japanu i Indoneziji. Naša reprezentacija će takmićenje početi u grupi A sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.