Ambasador Srbije u Crnoj Gori

Božović posjetio vladiku Јoanikija

  • 16.05.2020. 16:55

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović posjetio je Njegovo preosveštenstvo episkopa budimljanskog-nikšićkog Јoanikija i nikšićke sveštenike, koji su prošle noći pušteni iz pritvora.

Božović je tokom posjete u Vladičanskom dvoru prenio pozdrave predsjednika Srbije i srpskog naroda, te izrazio uvjerenje da će svi nesporazumi i problemi biti rješavani mirno, dijalogom i uz puno poštovanje kako domaćih zakona Crne Gore i međunarodnih normi i standarda, saopšteno je iz Ambasade Srbije.

Vladika Јoanikije upoznao Božovića sa svojim viđenjem svih događaja i zahvalio je svim drugim ambasadorima u Crnoj Gori koji su izrazili interesovanje i zabrinutost za protekle događaje.

On je srdačno zahvalio za brigu, pažnju i ljubav koju su osjetili iz bratske Srbije.

Sagovornici su zaključili da bi svi trebalo da rade u duhu mira, ljubavi, međusobnog uvažavanja i poštovanja i da daju doprinos bratskim i prijateljskim odnosima Srbije i Crne Gore, prenosi "Sputnjik".

U Crnoj Gori su poslije proslave Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću 12. maja uhapšeni Njegovo preosveštenstvo episkop budimljansko-nikšićki Јoanikije i osam sveštenika nikšićkog Sabornog hrama. Pušteni su proišle noći iz pritvora u kojem su proveli 72 sata.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.