Црна Гора

"Ево, среће моје, наложио вам је тата бадњак": Потресне речи оца жртава убице са Цетиња одјекнуле

  • Извор: Информер
  • 07.01.2024. 13:15

Милош Мартиновић, коме је Вук Бориловић (34) на Цетињу, 12. августа 2022. године, убио супругу Наташу и њихове синове Машана и Марка, а потом убио још шесторо људи и пет ранио, посветио је породици емотиван статус на Бадњи дан.

"Ево, среће моје, наложио вам је тата бадњак", написао је Милош Мартиновић који је уз статус на Фејсбуку поставио и фотографију.

Унесрећени муж и отац Милош Мартиновић често посвећује објаве својим преминулима, пише Информер.

Додају да је кућа масовног убице Вука Бориловића у цетињском насељу Медовина, гдје је и почео крвави пир, срушена уочи Нове године 31. децембра у вечерњим сатима, по налогу надлежне инспекције.

"Да видите како је проклету кућу тата рушио, гдје се мајка борила да вас спасе": Овако изгледа кућа убице са Цетиња

Очекује се да ових дана надлежни настави да уклањају рушевине. Према најновијим извјештајима вјештачења, Бориловића је ликвидирала црногорска полиција, мада је с почетка било сумње да га је погодио метак комшије Ненада Нена Калуђеровића.

Прије масакра, Бориловић је одвео супругу и дјецу код њеног оца у једно мало мјесто на црногорском приморју, а потом се вратио кући и убио своју подстанарку Наташу и њену дјецу, кумове, пријатеље и рођаке.

Срушена кућа масовног убице са Цетиња

Срушена кућа масовног убице са Цетиња

Како Информер.рс сазнаје, Бориловићева супруга је побјегла у иностранство с двоје дјеце, с обзиром на то да је страна држављанка. Њен отац је послије масакра наставио да издаје собе за госте током сезоне.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)