ATV UŽIVO

"Izborna noć": Izbori u Doboju i Srebrenici

  • 21.02.2021. 13:07

U Doboju i Srebrenici danas se održavaju ponovljeni lokalni izbori.

Centralna izborna komisija 2. februara donijela je odluke o održavanju ponovnih izbora za gradonačelnika i Skupštinu grada Doboja na 89 biračkih mjesta i načelnika i Skupštinu opštine Srebrenica na 28 biračkih mjesta.

Pravo glasa na ponovljenim izborima u Doboju ima 50 hiljada 615 birača.

U Srebrenici, pravo glasa imaju 10 hiljada i dva birača i 437 birača na dva biračka mjesta u odsustvu, u Gradačcu i Živinicama.

Izborna tišina će trajati do zatvaranja biračkih mjesta, u 19 časova.

O preliminarnim rezultatima ponovljenih lokalnih izbora u Doboju i Srebrenici u našem studiju u Banjaluci i Doboju govoriće član Republičke izborne komisije Aleksandar Radeta, doktorand ustavnog prava i savjetnik predsjednika SNSD-a Marko Šukalo, gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, poslanik u Predstavničkom domu parlamenta BiH Sanja Vulić i drugi relevantni sagovornici.

U studiju u Banjaluci domaćin je Davor Stanković, u studiju u Doboju Vanja Vasilić, a očekuju vas i uključenja naših reportera uživo iz Srebrenice.

Emisija "Izborna noć": Izbori u Doboju i Srebrenici uživo na programu ATV-a večeras od 19:40.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.