Sana marin

Novi skandalozan snimak finske premijerke - sada u "klinču" sa ženom

  • Извор: Мондо.рс
  • 23.08.2022. 19:33

Sana Marin se našla u centru skandala zbog snimaka na kojima se zabavlja sa društvom i intimno pleše sa jednom poznatom muzičkom zvijezdom.

Premijerka je tad rekla da joj smeta što su privatni snimci izašli u javnost jer su namijenjeni samo prijateljima, a čak je i testirana na drogu zbog pritiska javnosti i na testu je bila negativna.

Sada se pojavio još jedan snimak, na kojem se vidi kako premijerka pleše sa dvije godine mlađom influenserkom i manekenkom Sabinom Sarkom koja je predstavljala Finsku na izboru za Mis svijeta 2012.

Strani mediji pišu da je snimak napravljen u istom klubu kao i ranije gdje, između ostalog, Marin intimno pleše sa pjevačem Olavijem Usivirtom.

Sudeći po odjeći koju je finska premijerka imala na najnovijem videu, može se zaključiti da su snimljeni iste večeri, piše "Daily Mail".

Ni premijerka ni influenserka još nisu ništa saopštile o snimku.

Video je, kako se navodi, očigledno snimljen u zoru, jer se kroz prozor popularnog noćnog kluba "Klubi" mogu vidjeti zraci Sunca.

Na snimku je vidljivo i kako se ostali posjetioci kluba očigledno dobro zabavljaju i da su iznenađeni što je u njihovom društvu i premijerka.

Na jednom snimku se čuje kako jedan od učesnika žurke viče "brašno banda!", što je dovelo do spekulacija da se premijerka drogira, jer je "brašno" sleng za kokain u Finskoj, prenosi "mondo.rs".

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.