Riječi majke slamaju srca

Otac postrojio trojicu sinova i strijeljao ih

  • Извор: Агенције
  • 27.06.2023. 21:22

Muškarac iz Ohaja se suočava sa optužbama za ubistvo nakon što je navodno postrojio svoja tri mala sina - starosti 7, 4 i 3 godine - i upucao ih u stilu pogubljenja, saopštile su vlasti.

Jedan od dječaka je pokušao da pobjegne, ali je Čed Dorman navodno rekao policiji da ga je “ulovio” i upucao, saopštile su vlasti. Sve se desilo 15. juna.

"Žena je oko 16,15 časova pozvala hitnu pomoć vičući da su njene “bebe upucane”, saopštila je kancelarija šerifa okruga Klermont.

Tri minuta kasnije, vozač u tom području pozvao je hitnu da prijavi da mlada žena trči niz put i viče da je “otac sve ubio”, saopštila je šerifova kancelarija.

Policija je pronašla Dormana (32) kako sjedi na stepenicama sa pištoljem u rukama.

Policajac ga je gurnuo na zemlju i stavio mu je lisice.

Uz jauke koje su se čule u pozadini, zamjenik ga je pitao šta se desilo, a Dorman je mirno odgovorio: “Ništa”.

Ubrzo nakon toga, policajci su zatekli troje ubijene djece kako leže u dvorištu i ne reaguju. Pokušali su oživljavanje, ali su djeca umrla na licu mjesta, saopštila je šerifova kancelarija.

Majka djece (34), koja nije javno identifikovana, navodno je upucana u ruku dok je pokušavala da zaštiti svoje dječake od pucnjave. Ona je u momentu očajanja navodno uhvatila pištolj koji je držao otac ubica.

Dorman je uhapšen bez incidenata i odveden u šerifovu kancelariju na ispitivanje.

Od tada je optužen po tri tačke za teško ubistvo. Odveden je u zatvor okruga Кlermont gdje ga drže uz kauciju od 20 miliona dolara (oko 20 miliona evra).

Dorman je navodno priznao da je ubio dječake, rekao je Dejvid Gast, šef krivičnog odjeljenja tužilaštva okruga Кlermont. On je navodno planirao ubistva nekoliko mjeseci, navodi se u sudskim dokumentima.

„Ovo se nije dogodilo iz hira. Trauma koju je ovaj čovjek nanio svojoj porodici, zajednici, organima za sprovođenje zakona, onima koji prvi reaguju i svima nama koji imamo bilo kakvu predstavu o tome šta se ovdje dešava je neopisiva“, rekao je Gast na sudu.


Tražeći kauciju od 20 miliona dolara (oko 20 miliona evra), Gast je rekao sudiji da su ovi dječaci tražili od svog oca “zaštitu, ljubav, vođstvo”.

Policija je saopštila da nema znakova nasilnog ulaska u kuću i da ne traga za drugim osumnjičenima.

Doermanov otac, Кeit Dorman, rekao je za da je njegov sin “jednostavno pukao”, prenosi Blic.

„Nešto se dešavalo u njegovom životu sa čime više nije mogao da se nosi. Ne mogu da pričam sa njim, ne daju mi da razgovaram s njim tako da nemam bilo kakvih odgovora. Vjerovatno je krio mnogo stvari od mene“, rekao je Kit.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм