САД

Разоткривена мрежа проституције - клијенти политичари, бизнисмени, официри...

  • Извор: СРНА
  • 08.11.2023. 21:36

Амерички тужиоци оптужили су три особе које су водиле мрежу елитне проституци и јавних кућа у ширем подручју Бостона и у сјеверној Вирџинији, чији су клијенти, између осталих, били политичари, адвокати, професори, љекари и војна лица.

Федерални тужиоци у Бостону нису идентификовали ниједну од "богатих и добро повезаних клијената" за које кажу да су плаћали до 600 долара по сату за сексуалне сусрете са женама махом из Азије које су експлоатисане кроз трговину људима.

Вршилац дужности америчког тужиоца Џош Леви најавио је оптужбе против три лица - Хана Лија (41) и Џунмјунг Лија (30) из Масачусетса и Џејмса Лија (68) из Калифорније.

Леви је рекао да је истрага "тек почела" и да истражитељи прикупљају још доказа након што су данас извршили претресе на локацијама у Масачусетсу, Вирџинији и Калифорнији.

Како да лакше очистите мале кућанске апарате?

Како да лакше очистите мале кућанске апарате?

Власти су у међувремену заплијениле домене за двије веб странице везане за ланац проституције, саопштиле су власти.

"Посвећени смо блиској сарадњи са нашим савезним, државним и локалним партнерима како бисмо позвали на одговорност људе који су водили овај ланац и људе који су подстакли потражњу за овим активностима", рекао је Леви на конференцији за новинаре.

Тројица оптужених, који нису у сродству, ухапшени су и оптужени за завјеру приморавања жена да путују како би се бавиле илегалним сексуалним активностима.

Према документацији о оптужници, оптужени, предвођени Ханом Лијем, користили су луксузне стамбене комплексе као јавне куће у Кембриџу и Вотертауну у Масачусетсу и Ферфаксу и Тајсонсу у Вирџинији.

Знате ли шта је карафингла: Сваки ресторан има овај предмет на столу

Знате ли шта је карафингла: Сваки ресторан има овај предмет на столу

Двије веб странице оглашавале су састанке са азијским женама, а купци су прошли процес провјере који је укључивао давање фотографија са возачке дозволе и имена послодаваца, рекли су тужиоци.

Леви је рекао да су клијенти "често плаћали мјесечну накнаду да би били дио овог илегалног клуба".

Клијенти су плаћали између 350 и 600 долара, у зависности од услуга, а међу њима су политичари, директори фармацеутских и технолошких компанија, љекари, официри, професори, адвокати, бизнисмени, научници и рачуновође, као и државни функционери који су имали приступ повјерљивим садржајима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: