Autentičnost nije potvrđena

Razuzdana premijerka: Pojavio se snimak političarke sa divlje zabave, neki tvrde da je bilo i kokaina

  • Извор: АТВ
  • 18.08.2022. 08:46

Finska premijerka Sana Marin (36) ponovo je podigla veliku prašinu nakon što se u javnosti pojavio snimak razuzdane zabave u kojoj ona navodno učestvuje. Još nema potvrde autentičnosti snimka, a neki komentarišu i da se radi o deepfake videu.

Međutim, s obzirom da premijerki ovo nije prvi put da se nalazi u centru skandala, Finci su na društvenim mrežama počeli da izražavaju svoje nezadovoljstvo.

Čak su tviteraši u dijelu snimka primijetili i nešto što ih je asociralo na kokain, pa je tako bura postala još veća.

Snimak je originalno objavljen na Instagramu, a može se vidjeti kako Sana Marin pije, pleše i pjeva  uz pjesme finskog repera Petrija Nigarda i pop pjevača Antija Tuiska.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Kako prenosi finski "Iltalehti", u videu je još nekoliko poznatih Finaca, među kojima su pjevačice, influenseri, TV voditelji, YouTuberi, stilisti i Ilmari Nurminen, poslanik iz premijerkinog SDP-a. 

Isto tako, ističu i da sa samog snimka nije moguće utvrditi kad je i gdje nastao, te se čini da je sve bilo na zabavi u privatnom stanu. Sam snimak nastao je od dijelova nekoliko različitih 'storija'.

Finski "Ilta Sanomat" uspio je dobiti i kratku reakciju iz kabineta premijerke. Poručila je prije objave da je svjesna da postoje ovakvi snimci, a nakon što je video objavljen kratko je rekla da neće komentarisati tu temu.

Njeni izlasci i stil koji se kosi s onim što bi, po nekima, trebalo da bude klasični premijer neke zemlje, često su na meti kritika i komentara. Lani se morala izvinjavati zbog odlaska u klub, nakon što je bila u kontaktu s Kovid pozitivnim ministrom spoljnih poslova. Naime, tada su je prvo obavijestili da ne mora u izolaciju, a kako je otišla vani, nije vidjela poruku u kojoj su joj napisali da ipak mora ostati kod kuće. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм