Valerij Zalužni

"RIA Novosti": Načelnik Generalštaba Ukrajine teško ranjen?

  • Извор: РТ Балкан
  • 24.05.2023. 14:27

Glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Valerij Zalužni zadobio je povrede glave, a ima i prostrelne rane po tijelu, objavile su "RIA Novosti", pozivajući se na anoniman izvor iz bezbjednosnih struktura.

Prema pisanju ovog medija, Zalužni je zadobio povrede za vrijeme raketnog udara Oružanih snaga Rusije po komandnom centru ukrajinske vojske kod grada Hersona u maju ove godine.

Misterija nestanka Zalužnog: Gdje je glavni komandant ukrajinske vojske?

Misterija nestanka Zalužnog: Gdje je glavni komandant ukrajinske vojske?

"RIA Novosti" dalje dodaju da su ljekari izvršili otvorenu hirušku intervenciju na glavi. Kako navode izvori, Zalužni će preživjeti, ali neće biti u stanju da se bavi svojim poslom kao ranije. 

Ruska gazeta: Putin zahvalio Dodiku na neutralnom stavu o Ukrajini

Ruska gazeta: Putin zahvalio Dodiku na neutralnom stavu o Ukrajini

Vijest o tome da Zalužni nije dobro prvi put se pojavila u maju, nakon što je bilo saopšteno da glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine neće učestvovati na sjednici vojnog komiteta NATO-a. To je bio prvi put da su se pojavile glasine da je on možda ili ubijen ili ranjen. Ukrajinska strana demantovala je ove navode, rekavši da Zalužni normalno nastavlja sa svojim aktivnostima. 

Medvedev: Kraljni cilj Amerike je uništenje Rusije

Medvedev: Kraljni cilj Amerike je uništenje Rusije



  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.