Kultni film

Ovaj glumac je trebalo da igra anđela u filmu "Mi nismo anđeli", ali morao je da odbije ulogu

  • Извор: Блиц
  • 27.05.2023. 18:38

Nikola Kojo, Branka Katić i Milena Pavlović, ostavili su svoj pečat u kultnom filmu "Mi nismo anđeli", a posebno su se izdvojile uloge Anđela i Đavola, koje su tumačili Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović.

Ipak, ono što mali broj ljudi zna je i to da je lik Anđela, prvo trebalo da igra Dragan Bjelogrlić, koji je ovu ulogu morao da odbije zbog snimanja filma “Crni bombarder”.

Takođe, malo je poznato da je jedna od glavnih likova – Marine, koju je igrala Milena Pavlović, umalo pripala glumici Ivani Mihić.

Ko će naslijediti ogromno bogatstvo Tine Tarner?

Ko će naslijediti ogromno bogatstvo Tine Tarner?

Milena Pavlović je dobila ulogu, kao studentkinja treće godine fakulteta, a mnoge glumice su bile na audiciji.

Među njima je bilo desetak glumica u najužem izboru, pa je tu bila i tada glumica na početku svoje karijere, ni manje ni više nego Ivana Mihić.

Inače, prošle godine obilježeno je tačno tri decenije od prvog prikazivanja legendarnog filma “Mi nismo anđeli”, prenosi Najžena.

Zašto se Tina Tarner odrekla američkog državljanstva? Prije 23 godine otišla i ni osvrnula se nije

Zašto se Tina Tarner odrekla američkog državljanstva? Prije 23 godine otišla i ni osvrnula se nije

– Negdje su nam se susretali, a negdje i razilazili putevi. Branka Katić je u mom pozorištu, nismo imale priliku da radimo na sceni, ali se sretnemo. Skoro sam joj rekla da nisam imala gdje da parkiram kola, pitala sam je onda gdje ona parkira, i rekla mi je da ne vozi još od Anđela. Tada nije znala da vozi, a htjela je, i valjda joj se toliko utjerao strah u kosti, da nije sjela za volan. Kaskader je sakriven i on vozi u filmu – otkrila je Milena, kojoj je to bio prvi projekat.

(Blic)

Тагови: