Sporan kriterijum

Dvostruki aršini grada: Breskvica ne može, a Lukas može jer organizuju Stanivukovićevi ljudi

  • 18.08.2023. 11:45

Gradonačelnik Draško Stanivuković priča o dvostrukim aršinima vezano za poskupljenje parkinga pravdajući se da će grad sedam dana dati besplatan parking ako se smanji cijena struje, akciza, a kad je Skupština grada na čelu sa skupštinskom većinom donijela odluku o smanjenju visine poreza na nepokretnost za 50 odsto kako bi građanima pomogli, upirao se i nogama i rukama da porez na nepokretost poskupi jer grad trpi pad prihoda.

Takođe Gradonačelnik Banjaluke ima dvostruke aršine i vezano za organizaciju nastupa muzičkih izvođača koji su se za razliku od manifestacija u organizaciji njegovih saradnika organizovali u multimedijalnoj sali, koja nije gradska, a ipak je zamjerao dovođenje pjevača, pogotovo izvođača koji po njemu nisu primjereni pa je od neki dan uveo zabranu manifestacija na gradskim prostorima, a koje se ocijene kao neprimjerene i kako kaže njegova dužnost je da prati vrijednosti koje se plasiraju nasoj djeci, omladini i sugrađanima.

Međutim ništa to ne bi bilo sporno da Gradonačelnik i njegov kabinet nemaju dvostruke aršine pa je tako grad Banjaluka sponzor koncerta Ace Lukasa, a prema našim informacijama njegov šef protokola zaposlen u Kabinetu Gradonačelnika Ognjen Savanović organizuje koncert Ace Lukasa na tvrđavi Kastel. Da li će Gradonačelnik zabraniti koncert koji organizuju njegov šef protokola Ognjen Savanović i da li su po njima tekstovi pojedinih pjesama Ace Lukasa kao što su "Dođi gore nek se telo uvija, platiće ti čika dobro tvoja sam lutrija", "Belo, oko mene sve je belo", "Reci da li ti je mama rekla goli pupak s dijamantom kad se vidi poziva na seks reci", "Voliš li me kad sam mrtav pijan voliš li me kad pravi sam grubijan voliš li me kad okolo se kurvam" na Vama je da procijenite sami, a na nama je da vidimo šta će reći Gradonačelnikova stručna komisija.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)