Нови снимак Хофмана: Туче човјека и урла

  • 10.11.2023. 09:13

Појавио се нови снимак Миљана Хофмана Видовића, двојице браће кикбоксера који који су доспјели у центар пажње у БиХ и Србији по пријетњама угоститељима у мјесту Модрича и другим инцидентима.

На новом снимки Миљан Хофман Видовић у згради млати човјека који клечи на поду. Дави га и удара те притом урла: "Зашто си слао мојој жени поруке".

Браћа већ данима пуне медије својим инцидентима.

Прво је објављен снимак Љубана Видовића како с групом непознатих људи у Модричи у БиХ обилази угоститељске објекте и пријети власницима.

Касније је испливао и видео који приказује његовог брата Миљана како шамара конобара.

Кикбоксери познатији по криминалу 

Браћа Љубан и Миљан Хофман Видовић протеклих дана налазе се у жижи јавности након што су на друштвеним мрежама објављени снимци на којима се види како пријете и туку раднике.

Ријеч је о кик-боксерима чија је спортска каријера остала у сјенци бројних инцидената, а којима се судило због отмице мушкарца.

"Група из Модриче" поново сије страх, Хофман шамарао конобара

Најприје је освануо снимак на коме Љубан Видовић пријети радницима кафића "Стрит" у Модричи, уз тврдњу да рекетира пола Београда, а потом је објављен видео и како његов брат Миљан шамара конобора. Снимак је наводно настао на Фрушкој Гори.

Скупштина града Модрича данас је због наведених инцидената скратила радно вријеме угоститељским објектима.

Иначе, Љубан Видовић је некадашњи шампион Европе у кик-боксу, а против њега се водио поступак у БиХ јер је са братом Миљаном наводно отео Ненада Јаковљевића из Бијељине, маја 2018. године.

За Љубаном се дуго трагало, а предао се у септембру 2022. године и признао да је заједно с братом отео Јаковљевића, како би му наплатили дуг. Окружни суд у Бањалуци осудио га је на годину дана затвора, међутим Љубан ју је замијенио за новчану казну у износу од 18.050 KМ, коју је платио.

У Модричи ће бити скраћено радно вријеме кафића због инцидента с Хофманом

У Модричи ће бити скраћено радно вријеме кафића због инцидента с Хофманом

– Суд је 24. марта 2023. године, донио рјешење којим је усвојен захтјев браниоца осуђеног Љ.В. и казна затвора у трајању од 1 (једне) године, у коју казну је урачунато вријеме проведено у притвору у трајању од 26.9.2022. године до 30.9.2022. године, на коју је осуђен правоснажном пресудом овог суда због кривичног дјела отмица, замијењена је новчаном казном у износу од 18.050 KМ, рачунајући сваки дан затвора по 50 KМ. Наведена новчана казна је плаћена – писали су медији, позивајући се на наводе Окружног суда у Бањалуци.

Са друге стране, Миљан Видовић, борећи се под заставом Србије, освојио је 2013. године титулу шампиона свијета у дисциплини K-1 полутешке категорије до 81 килограма. О њему су медији писали прије неког времена, да је био приватно обезбјеђење извршитељима који су дошли да одузму кућу породици Kочић у Улици Максима Горког.

Отац их се одрекао преко новина

Медији су писали и да се браће Видовић одрекао њихов отац, познати занатлија и боксер Миодраг Видовић звани Хофман. Наводно их се одрекао због тога што су „отишли у криминал, а не у бокс“.

”Пола Београда рекетирамо”: Кик боксер Видовић изазвао хаос у Модричи

”Пола Београда рекетирамо”: Кик боксер Видовић изазвао хаос у Модричи

Видовићи су о томе говорили у емисији на телевизији Хепи.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.