Скупштина

У Модричи ће бити скраћено радно вријеме кафића због инцидента с Хофманом

  • Извор: Агенције
  • 09.11.2023. 17:16

Ванредна сједница Скупштине општине Модрича одржана је данас, а на њој је разговарано о безбједносној ситуацији након што је, како се наводи кикбоксер Љубан Хофман Видовић пријетио угоститељима, па је најављено скраћивање радног времена кафићима.

Након више од два сата дискусије о актуелној безбједносној ситуацији у Модричи донесени су и одређени усаглашени закључци, које је у име Kолегијума Скупштине изнио начелник општине Јовица Радуловић.

Огласила се полиција о рекеташима који су дигли Модричу на ноге

Огласила се полиција о рекеташима који су дигли Модричу на ноге

“Скупштина општине Модрича констатује да је догађај од 31.10.2023. године, који се десио у центру Модриче, у значајној мјери узнемирио становништво, као и ширу јавност, а та узнемиреност је посебно добијала на интензитету због изостанка благовременог саопштења надлежних институција о овом догађају”, усвојено је у првом закључку.

”Пола Београда рекетирамо”: Кик боксер Видовић изазвао хаос у Модричи

”Пола Београда рекетирамо”: Кик боксер Видовић изазвао хаос у Модричи

У другом се каже да Скупштина Општине Модрича сматра да је безбједносна ситуација већ дужи период значајно нарушена те тражи од свих надлежних органа и институција предузимање хитних мјера и активности из својих надлежности, са циљем побољшања постојећег стања.

"Група из Модриче" поново сије страх, Хофман шамарао конобара

Скупштина Општине Модрича задужила је начелника општине и општинску управу да припреми и Скупштини предложи на усвајање, нову Одлуку о радном времену угоститељских објеката на подручју општине Модрича, којом ће предложити одредбе о скраћењу радног времена угоститељских објеката као и законске могућности њиховог затварања.

“Скупштина општине Модрича изражава разумијевање за све већу забринутост грађана због сумње на значајну појаву наркотика и наркотичких средстава на подручју општине Модрича, постојања група и појединаца који се баве тим радњама, те тражи од Министарства унутрашњих послова Републике Српске да материјално-технички и кадровски опреми и оспособи Полицијску станицу Модрича, како би иста могла да одговори свим безбједносним изазовима”, навели су из Скупштине као четврти закључак ванредне сједнице.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм