Oglasio se i direktor škole

Srednjoškolac iz Poreča poginuo na ekskurziji u Pragu

  • Извор: 24сата.хр
  • 01.04.2023. 16:23

Učenik završnog razreda srednje škole iz Poreča poginuo je na maturskom putovanju u Pragu.

- Maturant naše srednje porečke škole nažalost smrtno je nastradao na maturskom putovanju u Pragu. Više od toga ne mogu da kažem jer još čekamo izvještaj od strane tamošnje policije - rekao je direktor srednje škole "Mate Balote" u Poreču Krešimir Bronić.

Direktor je naglasio da još nisu poznate okolnosti tragedije.

- Izvršen je policijski uviđaj, a što se tačno dogodilo i mi ćemo saznati tek nakon službenog izvještaja. Kao direktor škole osjećam se užasno loše. Nisam bio prisutan odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublje saučešće roditeljima i cijeloj porodici u ime cijele škole i u svoje ime. Jako sam pod stresom i razumite me. Ne mogu više od šoka da govorim - kroz suze je kratko kazao vidno potreseni direktor.

Majka tvrdi da je njenu kćerku (13) obljubio vršnjak, najavila i protest

Majka tvrdi da je njenu kćerku (13) obljubio vršnjak, najavila i protest


Dodao je da se sve dogodilo oko ponoći u petak na subotu.

- Na putovanje je otišlo 87 maturanata iz tri i po razreda i četiri profesora. Otišli su na matursko putovanje u četvrtak, a trebalo je da ostanu do nedjelje, ali zbog cijele situacije, koja je sve duboko potresla, već su u subotu krenuli kući - zaključio je direktor.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)