Hrvatska

Roditelji zgroženi: Profesorka na času pričala šta joj se dešavalo kad je uzela drogu

 • Izvor: 24sata.hr
 • 26.05.2023. 13:02

Roditelji učenika jedne srednje škole u Hrvatskoj žalili su se razrednom starješini zbog ponašanja jedne profesorke, za koju tvrde da je veoma neprofesionalna.

Štaviše, oni tvrde da je ona djeci detaljno ispričala šta joj se desilo poslije korišćenja droge ekstazi.

– Zgroženi smo njenim ponašanjem i tretmanom djece i prije incidenta sa drogom. Ponaša se užasno vulgarno, govori djeci da su „retardirani“ i slične gluposti. Nije mi u interesu da bilo ko dobije otkaz, ali ona se ponaša užasno neprofesionalno i daje loš primjer djeci – kažu za 24sata roditelji djece koja pohađaju srednju školu u centralnoj Hrvatskoj.

Hitna reakcija škole; Direktor:

Hitna reakcija škole; Direktor: "Ja ću biti sa dječakom koji je prijetio da će pobiti sve"

Sredinom februara, nastavljaju priču, stigla je Hitna pomoć po profesorku u restoran nakon što je konzumirala drogu ekstazi. A taj slučaj je završio u medijima nakon što je policija uhapsila 31-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je dozvolio profesorki da konzumira drogu ekstazi.

Muškarac je potom dobrovoljno predao jednu tabletu MDMA policiji.

Otac dječaka iz škole

Otac dječaka iz škole "Vladislav Ribnikar": Ovo je kao 11. septembar

– Poslije tog incidenta otišla je na bolovanje mjesec dana, a kada se vratila ispričala je na času djeci svoje iskustvo. Pričala im je kako je tukla tehničare, kako je sve ogrebala, kako ju je policija odvela iz bolnice, sve je jasno i detaljno ispričala. Nekoj djeci je čak bilo zanimljivo, pa su rekli da bi voljeli da probaju to sami – kažu roditelji koji su se žalili razrednom starješini.

Direktor škole kaže da je „čuo slične insinuacije i šaputanja po hodnicima“, ali je sve to nezvanično.

Jezivo nasilje u osnovnoj školi: Prijetila drugarici, pa je gurnula niz stepenice!

Jezivo nasilje u osnovnoj školi: Prijetila drugarici, pa je gurnula niz stepenice!

– Imam određene informacije o tome, ali sve je to nezvanično, niko me nije kontaktirao. Iskreno, očekivao sam da će me neko kontaktirati, ali ništa. U školi imamo i Savjet učenika gdje mogu da iznesu sve svoje probleme i prijedloge. Inače imamo veoma dobru saradnju, ali niko se nije žalio na ponašanje profesorke – kaže direktor.

Dodao je da su mnoge kolege, pa i neki roditelji,kad je bila na bolovanju dolazili da pitaju kada će se vratiti.

Goraždanin tek završava osnovnu školu, a već osvaja svjetske nagrade

Goraždanin tek završava osnovnu školu, a već osvaja svjetske nagrade

Ministarstvo prosvjete, kao i županija koja je školu osnovala, kao ni pomenuta profesorka, do sada se nisu oglašavali o ovom incidentu.


Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.