Hrvatska

Roditelji zgroženi: Profesorka na času pričala šta joj se dešavalo kad je uzela drogu

 • Извор: 24сата.хр
 • 26.05.2023. 13:02

Roditelji učenika jedne srednje škole u Hrvatskoj žalili su se razrednom starješini zbog ponašanja jedne profesorke, za koju tvrde da je veoma neprofesionalna.

Štaviše, oni tvrde da je ona djeci detaljno ispričala šta joj se desilo poslije korišćenja droge ekstazi.

– Zgroženi smo njenim ponašanjem i tretmanom djece i prije incidenta sa drogom. Ponaša se užasno vulgarno, govori djeci da su „retardirani“ i slične gluposti. Nije mi u interesu da bilo ko dobije otkaz, ali ona se ponaša užasno neprofesionalno i daje loš primjer djeci – kažu za 24sata roditelji djece koja pohađaju srednju školu u centralnoj Hrvatskoj.

Hitna reakcija škole; Direktor:

Hitna reakcija škole; Direktor: "Ja ću biti sa dječakom koji je prijetio da će pobiti sve"

Sredinom februara, nastavljaju priču, stigla je Hitna pomoć po profesorku u restoran nakon što je konzumirala drogu ekstazi. A taj slučaj je završio u medijima nakon što je policija uhapsila 31-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je dozvolio profesorki da konzumira drogu ekstazi.

Muškarac je potom dobrovoljno predao jednu tabletu MDMA policiji.

Otac dječaka iz škole

Otac dječaka iz škole "Vladislav Ribnikar": Ovo je kao 11. septembar

– Poslije tog incidenta otišla je na bolovanje mjesec dana, a kada se vratila ispričala je na času djeci svoje iskustvo. Pričala im je kako je tukla tehničare, kako je sve ogrebala, kako ju je policija odvela iz bolnice, sve je jasno i detaljno ispričala. Nekoj djeci je čak bilo zanimljivo, pa su rekli da bi voljeli da probaju to sami – kažu roditelji koji su se žalili razrednom starješini.

Direktor škole kaže da je „čuo slične insinuacije i šaputanja po hodnicima“, ali je sve to nezvanično.

Jezivo nasilje u osnovnoj školi: Prijetila drugarici, pa je gurnula niz stepenice!

Jezivo nasilje u osnovnoj školi: Prijetila drugarici, pa je gurnula niz stepenice!

– Imam određene informacije o tome, ali sve je to nezvanično, niko me nije kontaktirao. Iskreno, očekivao sam da će me neko kontaktirati, ali ništa. U školi imamo i Savjet učenika gdje mogu da iznesu sve svoje probleme i prijedloge. Inače imamo veoma dobru saradnju, ali niko se nije žalio na ponašanje profesorke – kaže direktor.

Dodao je da su mnoge kolege, pa i neki roditelji,kad je bila na bolovanju dolazili da pitaju kada će se vratiti.

Goraždanin tek završava osnovnu školu, a već osvaja svjetske nagrade

Goraždanin tek završava osnovnu školu, a već osvaja svjetske nagrade

Ministarstvo prosvjete, kao i županija koja je školu osnovala, kao ni pomenuta profesorka, do sada se nisu oglašavali o ovom incidentu.


Тагови:
 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

  'Чаролије Републике Српске (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.