Нису јединствени

Већ се прича о кандидату опозиције за градоначелника Tребиња

  • Извор: АТВ
  • 19.09.2023. 19:22

Ми смо најјачи и ми ћемо имати кандидата за градоначелника Требиња, то је Небојша Вукановић рекао још у марту ове године. Ових дана је по статусима, коментарима и лајковима на Фејсбуку закључио да би му Народни фронт могао помрсити конце.

За АТВ каже да Јелена Тривић уноси раздор у требињску опозицију и да за кандидата гура доктора Сашу Борјана.

„Неки људи из Народног фронта су говорили да би могао господин Борјан, немамо ништа против да се било ко кандидује али сваки кандидат који би се преставио као опозиција а не би био приједлог Листе за правду и ред, наравно да би то био кандидат који би био у интересу власти“, сматра Небојша Вуkановић, Листа за правду и ред Требиње.  

Нико још није причао о кандидату, одговара Саша Борјан. Јасно, каже, да Вукановић говори неистине.

„Морам да кажем да се ради о потпуно неистинитој информацији која је пласирана у јавни простор и сматрам да је контрапродуктивно неистините информације у овом тренутку пласирати грађанима Требиња, контрапродуктивно по опозицију“, изјавио је Саша Борјан из Народног фронта.

Фејсбук рат Вукановићеве листе и Тривићкиног Фронта са стране посматрају у СДС-у и ПДП-у. Пред нашом камером кажу да су за разговоре, али и додају да без њих ништа не може.

„СДС је, дакле, демократска, парламентарна, највећа опозициона странка и свакако окосница у опозицији и ми ћемо тек након исцрпног рада, након детаљних и мудрих анализа донијети одлуку на који начин ћемо наступити на сљедећим локалним  изборима“, рекла је Милица Радовановић, СДС Требиње. 

„Сјешћемо за исти сто и пресудиће договор. ПДП ће имати ту политичку коректност али наравно да нећемо дозволити било ко да нас условљава, него ми имамо свој став и свој пут“, поручио је Љубиша Крунић из требињског ПДП-а.

Договора нема на видику али Вукановић не одустаје. Kако се чини, кандидата је већ изабрао.

„Ради се о једној младој али веома образованој, веома успјешној особи, која има неприкосновен углед“, рекао је Вукановић.

АТВ незванично сазнаје да се ради о млађаном требињском историчару Лазару Радану. Иако је до локалних избора више од годину дана, јасно је да су требињске политичке заврзламе већ почеле. Kако сада ствари стоје, прије коначног судара титана, биће занимљиво у редовима опозиције, али и власти, јер се прича о кандидатим по требињским кулоарима већ захуктава.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.